Terra

Terra - Ioana Costache-Done
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTerra
Comanda acum "Terra - Ioana Costache-Done" de pe libraria ishop la pretul de 159,99 lei
Descriere carte:
Acest somptuos ghid vizual surprinde puterea si frumusetea Pamintului, purtind cititorul intr-o calatorie fascinanta din abisurile oceanelor pina in luxuriantele paduri tropicale, din inaltimile vesnic inghetate pina in adincurile incandescente ale planetei.

Peste 2000 de fotografii uimitoare si peste 1200 de harti te fac sa descoperi cele mai impresionante, fermecatoare si insolite locuri de pe Pamint: de la aridul Desert Atacama la eruptiile violente ale vulcanului Etna, de la apele involburate ale Nilului la ?ntinderile nesfirsite ale Pacificului.

Colectivul de experti de la Institutul Smithsonian confer? acestei enciclopedii un inalt nivel stiintific prezentat ?ntr-o forma accesibila intregii familii. Imaginile digitale artistice si textul clar contribuie la explicarea unor procese stiintifice complexe.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Terra
Cartea Terra in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Terra - Ioana Costache-Done" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Multimedia -  Tessloff Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Tessloff
29,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii