Teorii stiintifice in 30 de secunde

Teorii stiintifice in 30 de secunde - Paul Parsons
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTeorii stiintifice in 30 de secunde
Comanda acum "Teorii stiintifice in 30 de secunde - Paul Parsons" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:
Teoria haosului, unificarea, teoria relativitatii? Pisica lui Schrodinger si legile miscarii? Desigur, cunoasteti semnificatia acestor notiuni sau, cel putin, ati auzit de ele. Dar oare le stapaniti destul de bine pentru a le dezbate la o petrecere sau pentru a va impresiona prietenii?

Teorii in 30 de secunde  prezinta, intr-o maniera revolutionara, cele mai semnificative si mai controversate 50 de teorii stiintifice. Expertii in domeniul stiintei au fost provocati sa-si abandoneze jargonul pretentios si sa incerce sa explice, pe intelesul tuturor, cele mai sofisticate teorii stiintifice - in doar doua pagini, 300 de cuvinte si o ilustratie metaforica.

Timpul este, ce-i drept, relativ, dar, mai important, el devine tot mai pretios intr-o lume ce pare sa se invarta din ce in ce mai repede. Acest volum unic va ofera ocazia sa patrundeti in mintea celor mai mari oameni de stiinta ai lumii, ajutandu-va sa intelegeti notiunile fundamentale ale universului nostru.

Paul Parsons este fostul editor al publicatiei Focus, detinute de postul de televiziune BBC. Interesul sau pentru stiinta l-a incurajat sa colaboreze cu nenumarate publicatii, incepand cu Daily Telegraph si pana la FHM. Volumul sau The Science of Doctor Who s-a numarat printre cele 12 carti care au concurat in 2007 pentru Royal Society Prize for Science Books.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Teorii stiintifice in 30 de secunde
Cartea Teorii stiintifice in 30 de secunde in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Teorii stiintifice in 30 de secunde - Paul Parsons" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Terra - Ioana Costache-Done Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Ioana Costache-Done
159,99 lei
Sporturile - Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Larousse
29,06 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii