Teoria Probabilitatilor

Teoria Probabilitatilor - CUCULESCU Ioan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTeoria Probabilitatilor
  • Autor: CUCULESCU Ioan
  • Editura: All
  • Colectia: Matematica
  • Categoria: Matematica
  • ISBN: 973-571-248-2
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 512
  • Format carte:
Comanda acum "Teoria Probabilitatilor - CUCULESCU Ioan" de pe libraria ishop la pretul de 17,91 lei
Descriere carte:
Intr-un domeniu cu vechi traditii in Romania, mai vechi decat in multe alte tari, dar sarac in ceea ce priveste aparitiile editoriale din ultimii ani, cartea profesorului Cuculescu - autor a circa 40 de cursuri si 8 carti de specialitate, din care ultima publicata la editura KLUWER din Olanda ? suplineste bibliografia privind teoria probabilitatilor. Lucrarea urmareste indeaproape cursul cu acelasi nume, continand, in plus, un mare numar de exemple ale caror teme nu figureaza in titlurile de paragrafe. Probe independente cu un eveniment sau cu o partitie, plasare de bile pe cutii, permutari aleatoare, procesul de reinnoire, sistemul de asteptare, cu o statie, mersul la intamplare si multe altele. Teoria probabilitatilor (sau mecanica hazardului) constituie un subiect interesant si pentru cei ce nu au in orare prevazut acest curs.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Teoria Probabilitatilor
Cartea Teoria Probabilitatilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Teoria Probabilitatilor - CUCULESCU Ioan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Matematica - clasa a VIII-a, semestrul I 2009-2010 - Marius Giurgiu, Cornel Moroti, Ion Ghica, Gheorghe Drugan Urmatoarea carte recomandata din categoria Matematica
Marius Giurgiu, Cornel Moroti, Ion Gh...
9,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
MatematicaCarti recomandate din categoria Matematica