Teoria Generala A Dreptului. Editia 2

Teoria Generala A Dreptului. Editia 2 - Danisor Dan Claudiu, Danisor Gheorghe, Dogaru Ion
Pret: 67,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTeoria Generala A Dreptului. Editia 2
Comanda acum "Teoria Generala A Dreptului. Editia 2 - Danisor Dan Claudiu, Danisor Gheorghe, Dogaru Ion" de pe libraria ishop la pretul de 67,90 lei
Descriere carte:
Cartea pe care o propunem astazi – într-o a doua editie – încearca sa ofere celor care pasesc pentru prima data pe tarâmul dreptului si care, cum se exprima Victor Cousin, nu-i cunosc nici harta, nici limba, un ghid elementar care sa-i ajute sa priveasca dreptul ca pe o tara a cunoasterii, nu doar a actiunii.  Celor care deja practica dreptul, ea nu are pretentia sa le ofere o viziune exhaustiva asupra acestuia, dar vrea sa îi îndemne catre o reconsiderare a ariditatii practicarii sale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Teoria Generala A Dreptului. Editia 2
Cartea Teoria Generala A Dreptului. Editia 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Teoria Generala A Dreptului. Editia 2 - Danisor Dan Claudiu, Danisor Gheorghe, Dogaru Ion" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DreptCarti recomandate din categoria Drept