Teologia. Foarte Scurta Introducere

Teologia. Foarte Scurta Introducere - FORD F. David, Trad. NAGAT Germina
Pret: 17,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTeologia. Foarte Scurta Introducere
Comanda acum "Teologia. Foarte Scurta Introducere - FORD F. David, Trad. NAGAT Germina" de pe libraria ishop la pretul de 17,91 lei
Descriere carte:
Aceasta carte se adreseaza deopotriva credinciosilor si necredinciosilor, printr-o echilibrata analiza a problemelor fundamentale ale teologiei crestine contemporane. Demersul lui David Ford este centrat pe problema credintei religioase, incluzand intre altele semnificatia mantuirii si a conceptului de Dumnezeu in context vechi, modern si postmodern. Sunt cercetate rolul rugaciunii, precum si importanta pacatului si a raului. In sfarsit, o privire de ansamblu asupra teologiei clasice si perspectivelor acestui domeniu al spiritualitatii umane in mileniul III incheie aceasta lucrare densa in idei si bogata in sugestii pentru cititor.   David F.Ford este Regius Professor la Universitatea din Cambridge. Dintre lucrarile sale, mentionam: Teologi moderni: O introducere in teologia crestina a secolului XX (ed.), Forme ale vietii, Omul si mantuirea sa.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Teologia. Foarte Scurta Introducere
Cartea Teologia. Foarte Scurta Introducere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Teologia. Foarte Scurta Introducere - FORD F. David, Trad. NAGAT Germina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratate teologice - Boethius Urmatoarea carte recomandata din categoria Studii si eseuri teologice
Boethius
15,11 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Studii si eseuri teologiceCarti recomandate din categoria Studii si eseuri teologice