Templul Zorilor

Templul Zorilor - Yukio Mishima
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTemplul Zorilor
Comanda acum "Templul Zorilor - Yukio Mishima" de pe libraria ishop la pretul de 29,70 lei
Descriere carte:
Trimis in Thailanda pentru a rezolva un caz important, renumitul avocat Honda afla din intamplare ca in familia regala exista o printesa, Ying Chan, ce sustine ca este reincarnarea unui tanar din Japonia. Fetita este chiar fiica printului Pattanadid, colegul de scoala al adolescentilor Honda si Kiyoaki, iar intalnirea cu ea tulbura echilibrul respectabilului om al legii.. Intors in Japonia zguduita de al Doilea Razboi Mondial, Honda se dedica studiului reincarnarii, incercand sa elucideze misterul ciclului existentei. Zece ani mai tarziu, Honda o va reintalni pe exotica printesa, venita la studii in Japonia. De data aceasta, nelinistea metafizica pe care o simte Honda in preajma lui Ying Chan se impleteste cu o iubire chinuitoare, ce il va impinge dincolo de limitele morale, in incercarea de a dezlega marea enigma a reincarnarii si totodata misterul eternului feminin.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Templul Zorilor
Cartea Templul Zorilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Templul Zorilor - Yukio Mishima" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Trupuri de femei ? priviri de barbati - Jean-Claude Kaufmann Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jean-Claude Kaufmann
0,00 lei
Complotul impotriva Americii - Philip Roth Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Philip Roth
31,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala