Tehnicile hipnoterapiei ericksoniene - Vol. 1

Tehnicile hipnoterapiei ericksoniene - Vol. 1 - Richard Bandler & John Grinder
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTehnicile hipnoterapiei ericksoniene - Vol. 1
Comanda acum "Tehnicile hipnoterapiei ericksoniene - Vol. 1 - Richard Bandler & John Grinder" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
ISBN vol. 1: 978-973-669-432-5

Tehnicile hipnotice prezentate de Richard Bandler si John Grinder in aceasta carte reprezinta modelul Milton de inducere a transei hipnotice. In structura cartii sunt intercalate fragmente din articolele publicate de-a lungul vremii de dr. Milton H. Erickson, care sunt analizate apoi de autori prin intermediul unor proceduri specifice NLP (Programare neuro-lingvistica). Deosebit de interesante sunt experientele hipnotice al caror subiect a fost celebrul scriitor Aldous Huxley, un colaborator apropiat al dr. Erickson. Cartea reprezinta o lectura obligatorie pentru hipnoterapeuti, psihologi si pentru toti cei interesati de existenta comunicarii in starea hipnotica. Acest prim volum se adreseaza in special practicantilor bine antrenati in utilizarea NLP, celor care au atins nivelul de Master in aceasta stiinta, precum si instructorilor NLP.
Cartea scrisa de Richard Bandler si John Grinder este o minunata simplificare a complexitatii limbajului pe care il folosesc in inducerea transei hipnotice pacientilor mei. Citind aceasta carte am descoperit tehnici  pe care le foloseam, insa nu eram constient de existenta lor.
Milton H. Erickson, M.D.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tehnicile hipnoterapiei ericksoniene - Vol. 1
Cartea Tehnicile hipnoterapiei ericksoniene - Vol. 1 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tehnicile hipnoterapiei ericksoniene - Vol. 1 - Richard Bandler & John Grinder" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Psihoterapia existentiala - Irvin D. Yalom Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Irvin D. Yalom
94,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie