Tehnici de hipnoterapie

Tehnici de hipnoterapie - Arreed Barabasz, John G. Watkins
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTehnici de hipnoterapie
Comanda acum "Tehnici de hipnoterapie - Arreed Barabasz, John G. Watkins" de pe libraria ishop la pretul de 47,45 lei
Descriere carte:
Volum distins cu Arthur Shapiro Award (2005) pentru cea mai buna carte de hipnoza  

Rezultatul unor cercetari remarcabile si al unei vaste experiente clinice, volumul ofera informatii fundamentale pentru utilizarea eficienta a hipnozei in diferite scopuri, de la controlul durerii si anestezie pina la renuntarea la fumat si obtinerea performantelor sportive. Numeroasele exemple practice si instructiunile detaliate de utilizare a diferitelor tehnici de inductie fac din acest manual de hipnoterapie un instrument util atit studentilor si profesorilor de la facultatile de psihologie si de medicina, cit si practicienilor din domeniu.   O lucrare exceptionala, realizata de doi eminenti medici-cercetatori in domeniu. Cei interesati vor gasi o analiza amanuntita a elementelor hipnozei si numeroase sfaturi pentru a o pune in practica. Sinteza a celor mai recente studii in domeniul hipnozei medicale, volumul imbogateste cunostintele medicilor experimentati. (Nicholas A. Covino, Massachusetts School of Professional Psychology)

Cuprins: Istoria hipnozei si relevanta ei pentru psihoterapia actuala Fenomenele hipnotice Teorii legate de hipnoza Tehnici de inductie hipnotica Alinarea durerii cu ajutorul hipnozei Hipnoza in anestezie si chirurgie Hipnoza pentru durerile si trauma nasterii Meditatia si hipnoza pentru sanatate Hipnoza in medicina dentara Hipnoza in cazul copiilor Hipnoza si performanta sportiva

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tehnici de hipnoterapie
Cartea Tehnici de hipnoterapie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tehnici de hipnoterapie - Arreed Barabasz, John G. Watkins" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cartea rosie - C. G. Jung Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
C. G. Jung
474,05 lei
Stiintele comportamentului uman - Ovidiu Popa-Velea Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Ovidiu Popa-Velea
65,55 lei
In culisele psihoterapiei - Jeffrey A. Kottler Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Jeffrey A. Kottler
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie