Te port in gind

Te port in gind - Ahdaf Soueif
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTe port in gind
  • Autor: Ahdaf Soueif
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Biblioteca Polirom. Proza Xxi
  • Categoria: Nuvele si povestiri
  • ISBN: 978-973-46-0977-2
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 256
  • Format carte: 130 x 200 mm
Comanda acum "Te port in gind - Ahdaf Soueif" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
In Te port in gind (2007), o selectie a celor mai frumoase povestiri din Aisha si Fluierarul , Ahdaf Soueif surprinde, cu o sensibilitate si o profunzime vibrind de accente lirice, momente din viata femeilor care au avut curajul sa treaca granitele culturale ce despart Orientul de Occident. Aflate in pragul tineretii sau al maturitatii, eroinele povestirilor lui Ahdaf Soueif sint legate intre ele prin dificultatile pe care le intimpina in incercarea de a concilia doua lumi, doua mentalitati, doua moduri de a simti si de a iubi total diferite. Prinse in virtejul confruntarilor dintre cunoscut si necunoscut, modernitate si traditie, dintre visele adolescentine de libertate si sentimentele de datorie filiala, personajele sale isi construiesc din amintirile locurilor, chipurilor si momentelor dragi un paradis unic, imaginar, in care se simt cu adevarat acasa. Diversitatea perspectivelor, salturile temporale, exotismul atmosferei, explorarea aspectelor culturale si politice ale lumii arabe fac din aceste povestiri o lectura de neuitat.

"Povestirile lui Ahdaf Soueif se remarca prin descrierile pitoresti si dialogurile foarte bine construite." ( The Times )
"Ahdaf Soueif este una dintre cele mai remarcabile voci din literatura contemporana." (Edward Said)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Te port in gind
Cartea Te port in gind in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Te port in gind - Ahdaf Soueif" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Povesti demonice - Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri