Taxiurile torturii

Taxiurile torturii - Trevor Paglen & A.c. Thompson
Pret: 23,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTaxiurile torturii
Comanda acum "Taxiurile torturii - Trevor Paglen & A.c. Thompson" de pe libraria ishop la pretul de 23,65 lei
Descriere carte:
Nu mai este un secret pentru nimeni: din 11 septembrie 2001, C.I.A a rapit in tacere mai mult de o suta de persoane si le-a incarcerat in inchisori din intrega lume. Aceasta operatiune a fost denumita 'extradare speciala' si face parte din operatiunile clandestine cele mai de amploare realizate de sua dupa sfarsitul razboiului rece. Unele persoane retinute au fost trimise in Egipt si Maroc pentru a fi torturate si interogate. Altele au fost transportate cu ajutorul unor curse secrete C.I.A in Europa de est si Afganistan, unde, de asemenea au fost torturate. Multi dintre rapiti au sfarsit in inchisoarea Guantanamo, altii au disparut pur si simplu. In aceasta carte, un jurnalist de investigatii multi-premiat si un geograf militar realizeaza pentru prima oara o investigatie asupra acestei 'extradari speciale', care intre timp a fost formalizata, schimbandu-i-se constant aspectul pentru a ramane departe de privirile curiosilor.
Trevor Paglen este expert in instalatiile militare clandestine. Artist si fotograf expozant, el este autorul studiului in doua volume: Baze secrete, razboaie secrete.
A.C. Thompson, castigator al premiului George Polk pe anul 2005, este reporter la revista S.F.Weekly

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Taxiurile torturii
Cartea Taxiurile torturii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Taxiurile torturii - Trevor Paglen & A.c. Thompson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nu - Ionesco  Eugene Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Ionesco Eugene
0,00 lei
The Royal Family of Romania - Radu Principe de Hohenzollern-Veringen Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Radu Principe de Hohenzollern-Veringen
81,00 lei
Autoportret intr-o oglinda sparta - Octavian Paler Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Octavian Paler
31,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica