Taramurile Vestice

Taramurile Vestice - Burroughs William S.
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTaramurile Vestice
Comanda acum "Taramurile Vestice - Burroughs William S." de pe libraria ishop la pretul de 18,00 lei
Descriere carte:
William Burroughs isi incheie trilogia omonima (din care mai fac parte Orasele noptii purpurii si Ghemul fundaturilor, ambele aparute la Editura Paralela 45 in 2003) printr unul dintre cele mai spectaculoase testamente ale literaturii sfarsitului de secol XX: testamentul unei constiinte, dublat de cel al constiintei artistice. Protagonistii intra intr-o serie de situatii picaresti in care suprarealismul negru, comic sau poetic coloreaza teorii blasfemice, conspiratii planetare, evolutionism aberant, crezuri si ideologii cu grad mare de disconfort, in drumul spre un simbolic Taram Vestic, o metafora a imortalitatii preluata din mitologia egipteana, dar servita rasturnat.William Burroughs isi incheie trilogia omonima (din care mai fac parte Orasele noptii purpurii si Ghemul fundaturilor, ambele aparute la Editura Paralela 45 in 2003) printr unul dintre cele mai spectaculoase testamente ale literaturii sfarsitului de secol XX: testamentul unei constiinte, dublat de cel al constiintei artistice. Protagonistii intra intr-o serie de situatii picaresti in care suprarealismul negru, comic sau poetic coloreaza teorii blasfemice, conspiratii planetare, evolutionism aberant, crezuri si ideologii cu grad mare de disconfort, in drumul spre un simbolic Taram Vestic, o metafora a imortalitatii preluata din mitologia egipteana, dar servita rasturnat.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Taramurile Vestice
Cartea Taramurile Vestice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Taramurile Vestice - Burroughs William S." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Poezia Romana Intre Milenii - Vasile Geo Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Vasile Geo
14,17 lei
Ghid Esential De Mitologie Clasica - Osborn Kevin, Burgess Dana L. Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Osborn Kevin, Burgess Dana L.
30,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate