Tara lu' papura voua

Tara lu' papura voua - Danut Ungureanu, Anca Vahnovan Si Grupul Voua!
Pret: 16,62 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTara lu' papura voua
Comanda acum "Tara lu' papura voua - Danut Ungureanu, Anca Vahnovan Si Grupul Voua!" de pe libraria ishop la pretul de 16,62 lei
Descriere carte:
Plansul e o manifestare individuala, rasul cere participare. Multimile nu plang. Iar omul care rade de unul singur nu-i tocmai zdravan. Nici una din definitiile umorului nu retine acest fapt ca, in chip esential, comedia e activitate spirituala de grup. Ca si-n dragoste, in umor e nevoie de un minimum de doi. Fie doua persoane, fie un nucleu comic si un public. De aceea, existenta grupurilor umoristice e un fapt de asezare sociala, iar inmultirea lor un semn de resurectie morala. La fel de normala imi pare si divizarea acestora, deoarece umorul e creativitate pura, iar creativitatea naste dezbinari. Mai bine zis, desprinderi si precizari ale personalitatii.
Personajele din "Tara lu' Papura VOUA" au devenit repede populare nu numai datorita televiziunii si ecourilor starnite de faimosul grup VOUA, ci si din pricina, strict romaneasca, a inspiratiei cu damf si parfum cotidian. Va veti descoperi in textele din carte, va veti citi ca intr-o oglinda. Si va veti simti adesea coautori, intrucat chiar asta tinteste "Tara lu' Papura VOUA": un public mare, motivat sa se simta partas si la creatie, nu doar la voia buna.


Tudor Octavian

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tara lu' papura voua
Cartea Tara lu' papura voua in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tara lu' papura voua - Danut Ungureanu, Anca Vahnovan Si Grupul Voua!" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Comedia ratatilor - Tonino Benacquista Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Tonino Benacquista
0,00 lei
Megabancuri cu medici si farmacisti - Mircea Emil Georgescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Mircea Emil Georgescu
4,75 lei
Ghidul Optimistului. Ghidul Pesimistului - Niall Edworthy, Petra Cramsie Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Niall Edworthy, Petra Cramsie
44,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Satira si UmorCarti recomandate din categoria Satira si Umor