Tanarul samurai. Calea razboinicului

Tanarul samurai. Calea razboinicului  - Chris Bradford
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTanarul samurai. Calea razboinicului
  • Autor: Chris Bradford
  • Editura: Corint Junior
  • Colectia: Fantasy/fictiune pentru tineret
  • Categoria: Literatura
  • ISBN: 973-128-260-2
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 344
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Tanarul samurai. Calea razboinicului  - Chris Bradford" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
AUGUST 1611. In urma unui naufragiu, Jack Fletcher ajunge pe tarmul Japoniei - preaiubitul sau tata si intregul echipaj fusesera macelariti de piratii ninja.

Salvat de legendarul maestru al sabiei Masamoto Takeshi, singura speranta a lui Jack este sa devina un razboinic samurai. Astfel incepe pregatirea sa...

Dar viata la scoala de samurai este o continua lupta pentru supravietuire. Chiar si cu prietena sa Akiko alaturi, Jack este hartuit de ceilalti kohai si tratat ca un paria.

Cu sabia gata de atac si cu un suflet neinfricat, va reusi oare Jack sa-si dovedeasca valoarea si sa-l infrunte pe dusmanul sau de moarte?

Singura lui optiune era de-acum ch?-geri , lovitura fluturelui. Ceea ce gandesti, asta se va intampla , isi aminti el vorbele lui sensei Yamada.

Fara sa sovaie, Jack facu un salt in aer si, deodata, toate lunile sale de antrenament se condensara intr-un singur moment.

Rasucindu-se in aer, isi roti bratele intr-un arc de cerc pentru a-si pastra echilibrul, ii spulbera lui Raiden garda cu piciorul drept si, din avant, il izbi violent cu celalalt picior in maxilar, doborandu-l fulgerator la podea.

In Butokuden se asternu o liniste sinistra. Jack ateriza cu acuratete deasupra matahalei exact cand din betisorul parfumat cazu in farfurioara ultima bucatica de cenusa. - YAME! striga uluit arbitrul.

Ippon pentru Jack!

Chris Bradford iubeste zborurile si sariturile de la inaltime. S-a aruncat de pe cascada Victoria cu coarda elastica, s-a parasutat dintr-un avion in Noua Zeelanda si a zburat cu parapanta de pe varful unui munte din Franta, de fiecare data reusind sa aterizeze in siguranta - abilitate deprinsa din artele martiale...

La varsta de sapte ani s-a inscris intr-un club de judo si a indragit numaidecat tehnicile de aruncare a adversarului peste umar si manuire a arcului. In anii urmatori, s-a antrenat in karate, in kickboxing, in arta duelului samurailor, obtinand centura neagra in taijutsu , lupta cu mainile goale.

Inainte de a scrie romanul Tanarul Samurai , a activat ca muzician profesionist si compozitor. A cantat chiar si pentru Maiestatea Sa Regina Elisabeta a II-a (dar banuieste ca regina i-a gasit trupa putin cam zgomotoasa). Chris Bradford locuieste intr-o localitate din sudul Angliei, impreuna cu sotia sa si doua pisici pe nume Tigger si Rhubarb.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tanarul samurai. Calea razboinicului
Cartea Tanarul samurai. Calea razboinicului  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tanarul samurai. Calea razboinicului - Chris Bradford" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Colt Alb - Jack London Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Jack London
7,98 lei
Neghinita. Povesti si povestiri - B. Stefanescu Delavrancea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
B. Stefanescu Delavrancea
3,11 lei
Povestea lui Rostogol - Laura Mara Culea, Filofteia Grama, Viorica Dinu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Laura Mara Culea, Filofteia Grama, Vi...
11,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LiteraturaCarti recomandate din categoria Literatura