Tanara in coma

Tanara in coma - Douglas Coupland
Pret: 28,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTanara in coma
Comanda acum "Tanara in coma - Douglas Coupland" de pe libraria ishop la pretul de 28,80 lei
Descriere carte:
Unul dintre cele mai traduse romane ale lui Douglas Coupland, dupa care BBC a realizat o adaptare radiofonica de succes in 2008. Nimeni nu stie daca alcoolul si calmantele inghitite in timpul unei petreceri, in iarna lui 1979, sunt sau nu cauza comei in care intra tanara Karen. Insa acest eveniment tragic isi va pune amprenta asupra urmatorilor douazeci de ani din viata tuturor prietenilor ei, produse tipice ale suburbiei nord-americane. Richard, iubitul adolescentei, trebuie sa lupte cu fluctuatiile bursei si ale pietei imobiliare si sa invinga alcoolismul, avand in acelasi timp grija de fiica lui, pe care o Karen inconstienta a adus-o pe lume in primul an de coma.

Pam, supermodelul dependent de droguri, ajunge make-up artist in industria cinematografica, in vreme ce prietenul ei fabrica monstri pentru filmele de groaza pe care Hollywoodul le turneaza in Canada. Wendy e medic, dar n-a cunoscut niciodata iubirea, intrucat cel de care era indragostita, Jared, a murit de leucemie in ultimul an de liceu. Toti isi traiesc viata abulic, ca pe un vis anost si interminabil, intr-o lume ca un perpetuum mobile decerebrat.

Cand, dupa aproape optsprezece ani, Karen deschide ochii, un suflu de speranta le rascoleste rutina, conferindu-i brusc un sens nebanuit. Insa somnul cel lung al tinerei a fost bantuit de cosmaruri apocaliptice, ce se dovedesc premonitorii. Douglas Coupland a scris acest roman dupa o calatorie extenuanta in Europa, iar titlul i-a fost inspirat de cantecul Girlfriend in a Coma al formatiei britanice The Smiths.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tanara in coma
Cartea Tanara in coma in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tanara in coma - Douglas Coupland" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pe drum. Editie noua - Jack Kerouac Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jack Kerouac
31,30 lei
Noapte de iarna - Valere Staraselski Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Valere Staraselski
23,75 lei
Rigodon - Louis-Ferdinand Celine Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Louis-Ferdinand Celine
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala