Tanar si bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna - Editia a II-a

Tanar si bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna - Editia a II-a - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTanar si bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna - Editia a II-a
Comanda acum "Tanar si bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna - Editia a II-a - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Aceasta carte se refera la felul in care am pornit noi la drum, neavand nimic, si ne-am retras din activitate eliberati de griji financiare, in mai putin de zece ani. Aflati cum puteti face acelasi lucru.

Daca nu vreti sa trudti din rasputeri toata viata? aceasta carte va este destinata. De ce sa nu va retrageti la pensie tineri si bogati?

Tanar si bogat
? Parghia mintii . Aceasta este cea mai importanta sectiune a cartii. Veti afla de ce nu banii va fac bogati. Insa cea mai puternica forma de parghie, mintea, are capacitatea de a va imbogati ori saraci.
? Parghia planului . Pentru a va putea retrage tineri, aveti nevoie de un plan. Un plan care sa porneasca de la zero (pentru ca nu aveti nimic) si sa aiba un obiectiv si un termen limita.
? Parghia actiunilor . In Era Informationala, educatia e mai importanta ca oricand. Numai ca uneori, pentru a avea succes, trebuie sa va obisnuiti sa nu urmati sfaturile primite la scoala. Deci, invatati cum sa faceti greseli si sa esuati.
? Parghia primului pas . Aflati cum sa va mentineti pe un trend ascendent.

Robert T. Kiyosaki s-a nascut si a crescut in Hawaii. Provine dintr-o remarcabila familie de profesori; tatal sau a condus Departamentul de Educatie al Statului Hawaii. Dupa terminarea liceului, si-a continuat studiile la New York. Absolvind facultatea, a intrat in Marina Americana si a luptat in Vietnam, ca ofiter si pilot de elicopter.
In 1977, a infiintat o companie ce a scos pe piata primul portofel din nailon pentru surferi, care in scurta vreme a devenit un produs de mare succes. Creatiile sale au aparut in Runner?s World , Gentleman?s Quarterly , Success Magazine , Newsweek si chiar in Playboy .
La 47 de ani s-a pensionat, dar se ocupa in continuare de investitii, in special in domeniul imobiliar.
In 1995, a devenit cofondator al unei organizatii internationale cu profil educational, care functioneaza in sapte tari si care si-a propus initierea cursantilor in arta afacerilor si a investitiilor. In calitate de specialist in educatie, a vorbit de la cele mai importante tribune, la fel ca si Og Mandino, Zig Ziglar sau Anthony Robbins.
Este creatorul jocului CASHFLOW in trei variante (pentru copii, adulti si avansati), ce reproduce conditiile unei piete reale si ii initiaza pe jucatori in secretele lumii financiare.

Sharon L. Lechter , coautoare a volumului de fata, a colaborat cu Robert Kiyosaki si la volumele Tata bogat, tata sarac (Curtea Veche, 2000), Copil bogat, copil istet (Curtea Veche, 2002), Profetiile tatalui bogat (Curtea Veche, 2007) si Cadranul banilor (Curtea Veche, 2007). Dupa ce a absolvit Summa Cum Laude Universitatea de Stat din Florida, obtinand o diploma in contabilitate, Sharon L. Lechter s-a angajat la o mare firma de profil. A devenit expert contabil la o companie IT, apoi director de impozite la o companie nationala de asigurari. Este fondatoare a primei reviste pentru femei din Wisconsin.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tanar si bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna - Editia a II-a
Cartea Tanar si bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna - Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tanar si bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna - Editia a II-a - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nu renunta niciodata! - Donald J. Trump, Meredith McIver Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Donald J. Trump, Meredith McIver
27,55 lei
Manipularea in afaceri - George Grisham Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
George Grisham
9,31 lei
Puncte fierbinti - Lynda Gratton Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Lynda Gratton
46,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri