Tamerlan trebuie sa moara

Tamerlan trebuie sa moara - Louise Welsh
Pret: 18,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTamerlan trebuie sa moara
Comanda acum "Tamerlan trebuie sa moara - Louise Welsh" de pe libraria ishop la pretul de 18,99 lei
Descriere carte:
Londra, 29 mai 1593. Am patru lumanari si o seara la dispozitie in care sa scriu aceasta istorisire. Maine ii voi incredinta aceste hartii ultimului meu prieten credincios. Daca scap cu viata de ziua de maine, ne vom aprinde pipa cu ele. Dar de nu ma voi intoarce, l-am indrumat sa tainuiasca aceasta cronica intr-un loc in care sa zaca timp indelungat fara a fi scoasa la lumina, cu nadejdea ca, atunci cand vor fi gasite aceste pagini, vor fi alte vremuri si cuvintele mele vor fi cantarite de ochi cinstiti. Moartea lui Christopher Marlowe este un mister care nu va fi niciodata elucidat. Istoria ne-a lasat mostenire o inlantuire ispititoare de fapte - elisabetanii erau la fel de prolifici ca STASI cand venea vorba de documente oficiale. Cu toate acestea, datele nu ne pot spune intreaga poveste si teoriile istoricilor despre moartea lui Marlowe sunt de fapt doar speculatii, desi speculatii la care s-a ajuns in urma unei cercetari meticuloase si bine documentate. Istoria ii iubeste pe cei rebeli, un exemplu fiind scriitorul Christopher Marlowe a carui reputatie de James Dean elisabetan dureaza de peste 400 de ani. A trait periculos si a murit tanar. A fost contemporan cu Shakespeare, celebru pentru talentul sau literar, dar si pentru ateismul sau, homosexualitatea sa si faptul ca a fost spion. Moartea lui violenta si misterioasa a starnit multe controverse de-a lungul istoriei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tamerlan trebuie sa moara
Cartea Tamerlan trebuie sa moara in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tamerlan trebuie sa moara - Louise Welsh" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sub povara acuzarii - S. Sheldon Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
S. Sheldon
33,25 lei
Cavalerii Apocalipsei (vol.6 din seria Supravietuitorii) - Tim LaHaye Jerry B. Jenkins Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Tim LaHaye Jerry B. Jenkins
24,69 lei
Pasare De Prada - Michael Ridpath Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Michael Ridpath
23,27 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans