Talmacitor de vise

Talmacitor de vise - Lemi Gemil Mecari
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTalmacitor de vise
Comanda acum "Talmacitor de vise - Lemi Gemil Mecari" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Fara a pretinde ca acum si aici va fi definitiv elucidata problema, autorul, bazandu-se si pe propria sa experienta, isi propune, ca "punct de plecare", sa dea valoare de axioma unui proverb, recunoscut cvasiunanim ca un lucru neindoios: "Noaptea e un sfetnic bun", cunoscut mai multor popoare. Cand problemelor noastre cotidiene nu le putem gasi in nici un fel rezolvarea in starea de veghe si le aflam raspunsul doar dupa o lunga noapte ori o scurta "atipeala", haladuita de vise, avem o prima certitudine ca am ales o cale corecta. O certitudine surprinzatoare scepticilor, indubitabila celorlalti, ca starea de somn este intrarea intr-o lume paralela, a unei alte dimensiuni, dimensiuni temporale (in vis dispare notiunea de timp) si, prea putin sau deloc, legata de spatiu (in vis spatiul isi modifica dimensiunea). Demonstrarea existentei, nu si descifrarea completa a spatiului cu trei dimensiuni a fost o descoperire a oamenilor de stiinta inca de la jumatatea secolului abia trecut, "Efectul Moebus", reprezentand practic dovada distorsiunii dimensiunilor asupra lor insele.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Talmacitor de vise
Cartea Talmacitor de vise in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Talmacitor de vise - Lemi Gemil Mecari" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Rudolf Steiner si Intemeierea Noilor Misterii - Sergej O. Prokofieff Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Sergej O. Prokofieff
52,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric