Tablou pentru o poveste de dragoste

Tablou pentru o poveste de dragoste - Richard Milward
Pret: 31,35 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTablou pentru o poveste de dragoste
Comanda acum "Tablou pentru o poveste de dragoste - Richard Milward" de pe libraria ishop la pretul de 31,35 lei
Descriere carte:

"Dupa ce am citit Trainspotting a lui Irvine Welsh, am scris si eu, ca replica, o prima carte Insane Doubts, desi habar n-aveam de sex sau droguri, abia daca apucasem sa beau un pic. Am trimis manuscrisul unei edituri, care mi-a raspuns: Cum dracu' vrei sa ne convingi ca ai doar 12 ani?. Asa ca mi-am dat foc certificatului de nastere."

Conceput sub forma unui bloc compact si scris parca dintr-un foc continuu, Tablou pentru o poveste de dragoste urmareste drumul spre celebritate al lui Bobby Artistul, oferind in acelasi timp un portret viu si carismatic al unei lumi imbibate de droguri, plina de fantezie si profund disfunctionala.
Eroii lui Milward, desi pe buza prapastiei, izbutesc, in marea lor majoritate, sa se salveze ca prin miracol de la colaps. Si Bobby Artistul un fel de Klimt ingenuu , si Johnnie gasesc taria sa se sustraga drogurilor si mortii, incepand o noua viata, iar partenerele lor, Georgie si Ellen, doldora de iubire, le stimuleaza apetitul pentru existenta si normalitate.
Un roman impresionant, despre generozitate, nenoroc, curaj, inocenta si melancolie, un semn clar ca niciodata, nici chiar in cea mai rea dintre lumile posibile, meciul nu este deloc pierdut, atata vreme cat exista iubire.

Nascut in 1984, Richard Milward este autorul senzationalului debut Mere (Pandora M, 2009), carte pe care a publicat-o la numai 23 de ani si care devenit un bestseller international, salutat cu mult entuziasm de critica.

"Cartea viitorului." The Times

"Un romancier cu o mare forta emotionala si o maiestrie de neegalat." Irvine Welsh, The GuardianVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tablou pentru o poveste de dragoste
Cartea Tablou pentru o poveste de dragoste in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tablou pentru o poveste de dragoste - Richard Milward" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Intriga matrimoniala - Jeffrey Eugenides Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jeffrey Eugenides
33,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala