TRATAT DE DIDACTICA MODERNA

TRATAT DE DIDACTICA MODERNA - BOCOS, Musata ; IONESCU, Miron
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTRATAT DE DIDACTICA MODERNA
Comanda acum "TRATAT DE DIDACTICA MODERNA - BOCOS, Musata ; IONESCU, Miron" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
Tratatul de didactica moderna este rezultatul cercetarii stiintifice intreprinse de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei a Universitatii ?Babes-Bolyai? din Cluj-Napoca, aflat sub coordonarea a doi prestigiosi profesori universitari, Miron Ionescu si Musata Bocos.
Aparitia unei asemenea lucrari de referinta era extrem de necesara: realitatile scolii romanesti i-au pus pe practicienii educatiei fata in fata cu importul a numeroase idei, teorii sau experiente noi, a caror implementare nu a fost lipsita de riscul distorsiunilor si a caror integrare in experientele deja consacrate a generat, alaturi de alti factori, chiar disfunctii ale limbajului pedagogic (ambiguitatea unor concepte, reducerea sau amplificarea nepermisa a sferei unor notiuni, cliseizarea unor sintagme etc.). Autorii si-au propus, asadar, sa vina in sprijinul practicienilor prin reglarea incarcaturii informationale a discursului pedagogic-educational, recurgand sistematic la clarificarea conceptelor si a definitiilor, si prin inventarierea unor modalitati si strategii coerente de ameliorare a practicii instructiv-educative. Astfel, Tratatul se constituie intr-un instrument de lucru complet si competent, care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca celor interesati de formarea continua.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre TRATAT DE DIDACTICA MODERNA
Cartea TRATAT DE DIDACTICA MODERNA in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "TRATAT DE DIDACTICA MODERNA - BOCOS, Musata ; IONESCU, Miron" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratat de pedagogie: propedeutica - Elena Macavei Urmatoarea carte recomandata din categoria Pedagogie
Elena Macavei
19,00 lei
Pedagogia situatiilor educative - Viorel Ionel Urmatoarea carte recomandata din categoria Pedagogie
Viorel Ionel
11,30 lei
Prelegeri pedagogice - Ioan Cerghit, Ioan Neacsu, Ion Negret-Dobridor, Ion-Ovidiu Panisoara Urmatoarea carte recomandata din categoria Pedagogie
Ioan Cerghit, Ioan Neacsu, Ion Negret...
12,26 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PedagogieCarti recomandate din categoria Pedagogie