TESTE PRENATALE

TESTE PRENATALE - Lachlan de Crespigny, Frank A. Chervenak
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTESTE PRENATALE
Comanda acum "TESTE PRENATALE - Lachlan de Crespigny, Frank A. Chervenak" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Toate femeile aleg sa faca unele teste prenatale, unele doresc sa afle doar anumite lucruri, altele isi doresc cat mai multe informatii despre evolutia fatului. Speram ca prin aceasta carte sa va oferim o imagine despre punctele forte si limitele diagnosticului prenatal.
Viitori parinti vor gasi in aceasta carte informatii clare si concise despre fiecare test prenatal, scopul lui, cand trebuie facut, riscurile lui atat pentru mama, cat si pentru copil, ca si detalii despre tehnica fiecaruia. Cartea este un ghid al diagnosticului prenatal, fiind impartita pe capitole in functie de varsta sarcinii, cu minunate imagini ecografice ale fatului in diferite stadii de dezvoltare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre TESTE PRENATALE
Cartea TESTE PRENATALE in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "TESTE PRENATALE - Lachlan de Crespigny, Frank A. Chervenak" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa-i asculti pe adolescenti si cum sa te faci ascultat - Adele Faber, Elaine Mazlish Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Adele Faber, Elaine Mazlish
19,00 lei
Comunicarea eficienta cu copiii (acasa si la scoala) - Editia a II-a - Adele Faber, Elaine Mazlish Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Adele Faber, Elaine Mazlish
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti