Surori Pe Veci Amazoane

Surori Pe Veci Amazoane - Ancuta Maries
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSurori Pe Veci Amazoane
  • Autor: Ancuta Maries
  • Editura: Dacia
  • Colectia: Biblioteca Dacia
  • Categoria: Nefiltrate
  • ISBN: 10)973-35-2136-1
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 0
  • Format carte:
Comanda acum "Surori Pe Veci Amazoane - Ancuta Maries" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
Mircea Naidin, diplomat, scriitor si critic literar:
  
  Intr-o perioada in care productia de literatura fantastica in Romania se afla in declin, aparitia acestui roman reprezinta o realizare remarcabila. Surori pe veci amazoane si va gasi cu siguranta un loc pe lista scrierilor de referinte in domeniul fantasticului romanesc.
  
  dr. Carmen Todor, psihiatru, trainer international NLP:
  
  O carte ca aceasta inca nu s-a mai scris in Romania.
  
  Prof. dr. Iuliu Suciu, critic literar, scriitor, presedintele cenaclului literar Silvania:
  
  Pe langa recuzita genului fantastic, avem de-a face cu o carte de invataturi, punctata de referinte la realitatea pe care o traim in zilele noastre. Citez:
  Banii nu au nici o legatura cu munca. Dar nici cu dreptatea. (Quinta a Norocului)
  Pacatul de capetenie al unei femei si totodata cheia care si inchide puterile este sa iubeasca un singur barbat pone la moarte. (Maica Mareana a Bunei Cuviinte)
  
  Nadia Farcas, Director de distributie, Editura Dacia :
  
  
   Autoarea concepe o lume mult mai vasta decat Pamantul oamenilor, iar conceptele cunoascute din diferitele mitologii sunt transfigutate in termeni SF cu ingeniozitate.Remarcabila este si ingenuozitatea Ancutei Maries atunci cand este vorba sa imagineze si sa puna in miscare personaje insolite, rezultate de regula, din incrucisarea surprinzatoare a unor caracteristici obisnuite.
  Tonul parodic este adesea prezent, fiind introdus cu buna stiinta spre a tempera eventualele alunecari spre o plictisitoare cazuistica religioasa.Combinatia de aventura, speculatie metafizica de inalt nivel, distante ironice, joc lingvistic si textualist sunt formula irepetabila a unui roman SF de calitate.
  
  
  Despre autoare:
  
  Ancuta Maries lucreaza ca medic, scrie din 1981, in 1998 apare romanul de debut Lorzii de la capatul desertului, premiat cu premiul pentru proza al Uniunii Scriitorilor filiala Cluj.
  
  Pentru a scrie aceasta carte am avut nevoie de trei ani. Prima sursa de inspiratie au fost tehnicile de Programare Neuro-Lingvistice, apoi Tantra; dar formatia mea de medic a fost decisiva.
  
  Despre subiect:
  
   Amazonia este o planeta locuita numai de femei. Sistemul a fost fondat de catre Sapris, prima maica totala si prima femeie printre intemeietorii de religii din Umanitate. Invataturile ei transforma istoria, confera instantaneu puteri paranormale si imbogatesc fabulos, de aceea ele sunt excelent secretizate printr-un artificiu sociologic pe care amazoanele sl numesc Darul lui Sapris: oamenii isi ocupa tot timpul cu chestiuni exterioare, nu-i intereseaza si nu cred o iota din noua religie.
   Astfel protejate, amazoanele isi extind influenta in politica galactica. Actiunile lor insa deranjeaza vechii stapani.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Surori Pe Veci Amazoane
Cartea Surori Pe Veci Amazoane in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Surori Pe Veci Amazoane - Ancuta Maries" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Licean... Odinioara - AGARBICEANU Ion Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
AGARBICEANU Ion
15,00 lei
Teste De Istorie Pentru Examenul De Capacitate - Lisievici Gabriela, Lisievici Ovidiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Lisievici Gabriela, Lisievici Ovidiu
4,40 lei
Fals Tratat De Convietuire - Vighi Daniel, Visky Andras, Vlad Al. Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Vighi Daniel, Visky Andras, Vlad Al.
14,17 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate