Superfit

Superfit  - Serban Damian
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSuperfit
Comanda acum "Superfit  - Serban Damian" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Vrei sa arati bine si sa fii in forma?
Nu stii ce sa faci ca sa iti dezvolti muschii si sa slabesti?
Esti curios sa afli cum se adapteaza organismul tau la efort si care sunt secretele performantei? Cauti cel mai eficient supliment nutritiv?
Vrei sa inveti sa mananci sanatos si sa te antrenezi corect?

ESENTIALUL IN FITNESS SI CULTURISM iti ofera raspunsuri la toate aceste intrebari

Pregateste-te sa devii SUPERFIT!

Superfit. Esentialul in fitness si culturism este un ghid destinat tuturor celor care sunt interesati de propria sanatate si de felul cum arata. Stim ca activitatea fizica este absolut necesara, ca trebuie sa mancam corect si sa ne mentinem o greutate optima; intrebarea este: cum trebuie sa procedam?

Inarmati cu principii si cunostinte dovedite stiintific, sansele de a ne dezvolta masa musculara sau de a slabi sunt mai mari ca oricand. Acest volum se doreste a fi o baza de pornire pentru oricine este interesat de fitness, culturism, nutritie, scadere in greutate, suplimente nutritive, tehnici de antrenament, fiziologie sportiva, insa reprezinta un instrument util si pentru cei care au deja experienta in aceste domenii, fie ca sunt sportivi (amatori sau de performanta), antrenori sau medici.

Cartea ofera informatii stiintifice de ultima ora, structurate astfel incat sa poata fi asimilate cu usurinta si mai ales sa poata fi aplicate practic. In capitolul final, patru mari campioni romani demonstreaza cele mai eficiente exercitii de forta, fiecare explicatie fiind insotita de fotografii si desene anatomice.

Anatomie si fiziologie - Principiile antrenamentului sportiv - Stabilirea obiectivelor -Controlul medical

Antrenamentul de forta si cardio; Nutritie; Scadere in greutate; Suplimentele nutritive; Steroizii anabolizanti; Mituri in fitness si culturism; Exercitii cu greutati

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Superfit
Cartea Superfit  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Superfit - Serban Damian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Virusologie medicala - Costin Cernescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Costin Cernescu
48,67 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina / SanatateCarti recomandate din categoria Medicina / Sanatate