Sunetul cuvintelor

Sunetul cuvintelor  - Amulya Malladi
Pret: 35,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSunetul cuvintelor
Comanda acum "Sunetul cuvintelor  - Amulya Malladi" de pe libraria ishop la pretul de 35,05 lei
Descriere carte:
Amulya Malladi s-a nascut in 1974 in India si a trait o vreme in Statele Unite. Pe langa Sunetul cuvintelor , a mai publicat romanele: The Mango Season , A Breath of Fresh Air , Serving Crazy with Curry , Song of the Cuckoo Bird . In prezent, locuieste in Danemarca, impreuna cu sotul si cei doi copii ai sai.

O TANARA AFGANA SI UN VADUV DANEZ FORMEAZA O ALIANTA NEASTEPTATA, INTR-O POVESTE DESPRE CURAJ, TRADITIE SI PUTEREA CUVINTELOR.

  Cand sotul ii este luat prizonier de talibani, Raihana paraseste Kabulul distrus de razboi si se stabileste la niste rude indepartate in Danemarca. Aici incepe o alta viata, straduindu-se sa invete noua limba, ale carei sunete ii evoca zumzetul albinelor. Il cunoaste pe Gunnar, un apicultor retras, si, in ciuda dezaprobarii celor apropiati, intre cei doi se leaga o prietenie surprinzatoare. Dar violenta - pe care Raihana credea ca a lasat-o in urma in Afganistanul sfasiat de conflicte - isi face iar prezenta, iar cei doi sunt nevoiti sa se confrunte cu fantomele trecutului.

  Povestea lui Malladi despre doi oameni asaltati de prejudecati are autenticitate. Sunetul cuvintelor este minunat scrisa, simpla, dar graitoare, plina de sensibilitate, dar lipsita de sentimente false. The Boston Globe

Un roman captivant si fermecator despre drama imigrarii - o viata pe care cei care nu au trait-o si-o pot doar imagina. The Oakland Press

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sunetul cuvintelor
Cartea Sunetul cuvintelor  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sunetul cuvintelor - Amulya Malladi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nu te poti ascunde - Karen Rose Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Karen Rose
37,05 lei
Mansfield Park - Jane Austen Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Jane Austen
33,25 lei
Ingerul pazitor - Julie Garwood Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Julie Garwood
22,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste