Suflet si Spirit - Intelege pe deplin viata si propria ta persoana

Suflet si Spirit - Intelege pe deplin viata si propria ta persoana - Edgar Cayce
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSuflet si Spirit - Intelege pe deplin viata si propria ta persoana
Comanda acum "Suflet si Spirit - Intelege pe deplin viata si propria ta persoana - Edgar Cayce" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Cayce prezinta o distinctie clara si profunda intre sufletul si spiritul nostru. Spiritul este Forta Vietii din noi, si el ne poate mentine sanatosi si infloritori. Sufletul este adevaratul nostru Sine care evolueaza.

Renumitul Edgar Cayce a oferit cele mai amanuntite si mai patrunzatoare discursuri despre adevarata natura a fiintei noastre si despre cum sa devenim constienti de aceste parti ale noastre care nu sunt fizice, dar exercita cea mai mare influenta.

Cayce prezinta o distinctie clara si profunda intre sufletul si spiritul nostru. Spiritul este Forta Vietii din noi, si el ne poate mentine sanatosi si infloritori. Sufletul este adevaratul nostru Sine care evolueaza, este locul in care se afla cele mai profunde sperante si temeri ale noastre.

Plina de povestiri, intelegeri profunde si ghidare, aceasta este o carte pe care trebuie sa o cititi daca doriti sa va intelegeti pe deplin propria fiinta si propria viata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Suflet si Spirit - Intelege pe deplin viata si propria ta persoana
Cartea Suflet si Spirit - Intelege pe deplin viata si propria ta persoana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Suflet si Spirit - Intelege pe deplin viata si propria ta persoana - Edgar Cayce" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Numerologie pentru incepatori - Gerie Bauer Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Gerie Bauer
17,10 lei
Catharii - Anne Brenon Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Anne Brenon
25,11 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric