Studii de drept privat

Studii de drept privat - Dan Chirica
Pret: 49,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStudii de drept privat
Comanda acum "Studii de drept privat - Dan Chirica" de pe libraria ishop la pretul de 49,00 lei
Descriere carte:
Culegerea de fata este rezultatul preocuparilor stiintifice de peste trei decenii ale autorului. Ea contine studii, articole si adnotari de spete publicate de-a lungul timpului in revistele de specialitate, al caror obiect il constituie diferite aspecte legate de institutiile fundamentale ale dreptului privat, cum sunt: proprietatea, obligatiile, succesiunile etc.

Perspectiva de abordare este cea a cercetatorului, profesorului si practicianului, autorul imbinand de multa vreme activitatea didactica cu cea de avocat.

Desi dreptul este, in general, o stiinta perisabila, supusa reglementarilor legale de la un moment sau altul, dreptul privat are totusi anumite constante care se regasesc in orice reglementare si in orice timp. Asemenea constante, cu aplicatiile lor practice, merita sa fie readuse in atentia cititorului contemporan, care, din perspectiva timpului, poate avea astfel o imagine mai buna asupra problemelor pe care trebuie sa le rezolve astazi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Studii de drept privat
Cartea Studii de drept privat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Studii de drept privat - Dan Chirica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Parlamentul European - Nicolae Mihu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Nicolae Mihu
64,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil