Structura Matematica A Mecanicii Cuantice

Structura Matematica A Mecanicii Cuantice - IVANOV Alexandru
Pret: 8,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStructura Matematica A Mecanicii Cuantice
  • Autor: IVANOV Alexandru
  • Editura: All
  • Colectia: Fizica
  • Categoria: Mecanica
  • ISBN: 973-9337-79-1
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 128
  • Format carte:
Comanda acum "Structura Matematica A Mecanicii Cuantice - IVANOV Alexandru" de pe libraria ishop la pretul de 8,91 lei
Descriere carte:
Scrisa in asa fel incat sa poata fi citita si inteleasa fara consultarea prealabila a unor lucrari speciale de fizica sau matematica si adresandu-se, in primul rand, studentilor matematicieni si fizicieni, lucrarea ofera explicatii pertinente cu privire la obligativitatea manevrarii, in cadrul studiului mecanicii cuantice, a unui aparat matematic atat de deosebit de cel intalnit in capitolele clasice ale fizicii. Cartea face apel strict la notiunile matematice continute in manualele de liceu, ca si la consultarea materiei cuprinse intr-o lucrare, oricat de elementara, de fizica generala, in principal pentru familiarizarea cititorului cu modul de gandire al fizicianului. Fara a constitui un manual de mecanica cuantica, in acceptiunea obisnuita, volumul pune la dispozitia celor interesati de domeniu o constructie, pe baze fizice cat mai transparente, a aparatului matematic al mecanicii cuantice; astfel, pe parcursul lucrarii, este pusa in evidenta si legatura profunda care exista intre formalismele matematice ? aparent atat de diferite ? ale mecanicii cuantice si teoriile clasice. Consultarea lucrarii asigura cititorului o interpretare satisfacatoare a formalismului matematic al mecanicii cuantice, permitandu-i o abordare ulterioara, in deplina cunostinta de cauza, a capitolelor speciale ale acestei discipline.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Structura Matematica A Mecanicii Cuantice
Cartea Structura Matematica A Mecanicii Cuantice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Structura Matematica A Mecanicii Cuantice - IVANOV Alexandru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Modelarea in biomecanica - Doina Dragulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Mecanica
Doina Dragulescu
34,20 lei
Mecanica si acustica - Anatolie Hristev Urmatoarea carte recomandata din categoria Mecanica
Anatolie Hristev
19,00 lei
Teoria si practica vibratiilor mecanice - Magheti Ioan , Mariana Savu Urmatoarea carte recomandata din categoria Mecanica
Magheti Ioan , Mariana Savu
35,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
MecanicaCarti recomandate din categoria Mecanica