Strategii de evitare a esecului

Strategii de evitare a esecului - Sayan Chatterjee
Pret: 33,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStrategii de evitare a esecului
  • Autor: Sayan Chatterjee
  • Editura: All
  • Colectia: Top Management
  • Categoria: Management
  • ISBN: 973-571-865-0
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 256
  • Format carte:
Comanda acum "Strategii de evitare a esecului - Sayan Chatterjee" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Autorul dezvolta o serie de instrumente prin care riscurile pot fi gestionate in mod adecvat. Pentru aceasta este nevoie de o intelegere clara a surselor riscului si de o identificare a tuturor posibilitatilor de a-l reduce.Cartea ofera un model teoretic cu ajutorul caruia problemele legate de managementul riscului pot fi abordate cu succes. Acest model ia in considerare trei tipuri de risc: riscul ca cererea previzionata pentru un anumit produs sa fie mai mica sau mai mare decat cea reala, riscul ca firmele concurente sa castige, prin imitatie, o cota de piata semnificativa si riscul ca firma sa nu fie capabila sa produca la nivelul si calitatea cerute de consumatori. Cele trei tipuri de risc sunt examinate minutios. Modelul ofera un instrument extrem de valoros, prin care riscurile inutile pot fi evitate, iar cele asumate pot fi corect evaluate. Sectiunea a doua a cartii ofera o analiza detaliata asupra strategiilor de intrare pe o piata noua.Lucrarea nu se limiteaza la furnizarea unui cadru teoretic. Autorul examineaza atent o serie de optiuni strategice ale unor companii importante, precum Microsoft, Apple, Dell si Southwest Airlines. Numeroasele studii de caz ofera o privire de detaliu asupra unor miscari strategice esentiale ale acestor companii.Sayan Chatterjee este profesor in domeniul politicilor de management la Weatherhead School of Management din cadrul Case Western Reserve University si a scris o serie de lucrari importante in domeniul strategiei de afaceri si in cel al managmentului riscului.Aceasta carte ofera managerilor sfaturi utile si demne de incredere in privinta a doua elemente mai putin discutate: evidentierea si evaluarea riscului.James a. Karman, director operational, RPM Inc.Pentru un practician aceasta carte ofera o analiza unica si extrem de valoroasa a evaluarii active a riscului in timpul elaborarii unor strategii de afaceri. Aceasta carte este necesara pentru toti cei care vor sa evite aspectele negative ale riscului.Ted Yampetis, director general, Shiloh Industries Inc.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Strategii de evitare a esecului
Cartea Strategii de evitare a esecului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Strategii de evitare a esecului - Sayan Chatterjee" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Management bancar - Maricica Stoica Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Maricica Stoica
11,40 lei
Principiul Puterii. Impune-te Cu Onoare! - LEE Blaine, Trad. IONESCU Aureliana Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
LEE Blaine, Trad. IONESCU Aureliana
22,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management