Strategii Economice Ale Intreprinderii Industriale (managementul Productiei Industriale 2). Notiuni Teoretice si Teste De Verificare Pentru Examenul De Licenta.

Strategii Economice Ale Intreprinderii Industriale (managementul Productiei Industriale 2). Notiuni Teoretice si Teste De Verificare Pentru Examenul De Licenta. - Badea Florica
Pret: 7,63 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStrategii Economice Ale Intreprinderii Industriale (managementul Productiei Industriale 2). Notiuni Teoretice si Teste De Verificare Pentru Examenul De Licenta.
Comanda acum "Strategii Economice Ale Intreprinderii Industriale (managementul Productiei Industriale 2). Notiuni Teoretice si Teste De Verificare Pentru Examenul De Licenta. - Badea Florica" de pe libraria ishop la pretul de 7,63 lei
Descriere carte:

Lucrarea este o continuare a ,,Managementului productiei industriale 1’’ si cuprinde notiuni necesare sustinerii examenului de licenta.
Cele peste 250 de teste propuse pentru evaluarea cunostintelor aprofundate in domeniu contribuie la elucidarea tuturor aspectelor teoretice si metodologice. Cartea contine o analiza detaliata a metodelor moderne de management industrial eficient. Pe parcurs sunt precizate strategiile, modul de elaborare si planificarea metodelor specifice. Structura cartii se refera la: strategia economica a intreprinderii de productie industriala; planificare, ca functie a managementului productiei industriale; productia intreprinderii industriale; capacitatea de productie si gradul de utilizare a acesteia; costurile de productie ale unei intreprinderi industriale.

 

• Titlu in curs de epuizare!Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Strategii Economice Ale Intreprinderii Industriale (managementul Productiei Industriale 2). Notiuni Teoretice si Teste De Verificare Pentru Examenul De Licenta.
Cartea Strategii Economice Ale Intreprinderii Industriale (managementul Productiei Industriale 2). Notiuni Teoretice si Teste De Verificare Pentru Examenul De Licenta. in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Strategii Economice Ale Intreprinderii Industriale (managementul Productiei Industriale 2). Notiuni Teoretice si Teste De Verificare Pentru Examenul De Licenta. - Badea Florica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Psihologia conducerii eficiente - Hans-Michael Klein, Christian Kolb Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Hans-Michael Klein, Christian Kolb
14,16 lei
Globalitate si Management - Badrus Gheorghe, Radaceanu Eduard Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Badrus Gheorghe, Radaceanu Eduard
8,72 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management