Strania poveste a lui Benjamin Button si alte intimplari din epoca jazzului

Strania poveste a lui Benjamin Button si alte intimplari din epoca jazzului - Francis Scott Fitzgerald
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStrania poveste a lui Benjamin Button si alte intimplari din epoca jazzului
Comanda acum "Strania poveste a lui Benjamin Button si alte intimplari din epoca jazzului - Francis Scott Fitzgerald" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Volumul de fata cuprinde o selectie de povestiri celebre, incepind cu ?Strania poveste a lui Benjamin Button?, a carei ecra­nizare, distinsa cu trei premii Oscar, trei premii BAFTA si obtinind cinci nominalizari la Globul de Aur, a fost lansata recent in Romania.  

?Viata nu are altceva bun de oferit in afara tineretii, iar in cazul celor in virsta, dragostea pentru tineretea celorlalti.? (F. Scott Fitzgerald)  
?In povestirile lui Fitzgerald gasim viziunea sa romantica exprimata in cea mai directa forma: realizarile nu se ridica niciodata la inaltimea idealurilor, momentele de extaz nu reusesc sa impiedice curgerea inexorabila a timpului, iar intensitatea trairii nu face din sentimente un bun cistigat o data pentru totdeauna.? ( The New York Times Book Review )  
?O carte amuzanta, interesanta si perfect echilibrata. Fiecare povestire e slefuita ca un diamant?? ( The New York Times )  

Povestirea ce da, partial, titlul acestui volum a fost ecranizata in 2008, in regia lui David Fincher ( Fight Club , Se7en , Zodiac ), cu Brad Pitt si Cate Blanchett in rolurile principale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Strania poveste a lui Benjamin Button si alte intimplari din epoca jazzului
Cartea Strania poveste a lui Benjamin Button si alte intimplari din epoca jazzului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Strania poveste a lui Benjamin Button si alte intimplari din epoca jazzului - Francis Scott Fitzgerald" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Povestiri - Thomas Mann Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Thomas Mann
47,49 lei
Bunica Mea, Seherezada - TEODOSIU Ina Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
TEODOSIU Ina
8,91 lei
Cei trei copii-Mozart - Alexandru Ecovoiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Alexandru Ecovoiu
28,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri