Stralucirea lunii, atingerea vantului

Stralucirea lunii, atingerea vantului  - Lian Hearn
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStralucirea lunii, atingerea vantului
Comanda acum "Stralucirea lunii, atingerea vantului  - Lian Hearn" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
"O captivanta saga fantasy cu reale calitati literare." - The Age
"Scrisa cu un tuseu delicat ca o briza de vara." - The Australian Women?s Weekly
"In pofida localizarii ei cvasinipone, povestea prezinta multe elemente medievale europene, printre care o sabie speciala ce aminteste de Excalibur a lui Arthur si o tanara frumoasa rapita de un nobil sadic a carui dragoste a dispretuit-o. [...] O veritabila epopee, cu personaje numeroase, plina de elemente mitice care amintesc atat de Shogun , cat si de Razboiul stelelor ." -  New York Times

CARTEA A III-A DIN CICLUL LEGENDELE CLANULUI OTORI

Evocare cuceritoare si obsedanta a unui loc si a unei perioade mitice, cea de a treia carte a Legendelor clanului Otori ne poarta inca o data in Japonia medievala creata de Lian Hearn, un taram cu ritualuri si coduri riguroase, cu o frumusete salbatica si aparente inselatoare. Otori Takeo si Shirakawa Kaede sunt acum sot si sotie, si mai hotarati ca niciodata sa-si consolideze domeniile. Totusi, casatoria lor pripita il infurie pe Arai Daiich si aduce o insulta grava seniorului Fujiwara. Cartea urmareste destinul celor doi tineri care lupta sa le fie recunoscute drepturile dobandite prin nastere si sa aduca linistea intre granitele tarii. Pentru aceasta, Takeo trebuie sa duca la indeplinire profetia sfintei, care suna astfel: Pamanturile tale se vor intinde de la mare la mare, dar pacea va veni cu pretul varsarii de sange. Cinci batalii iti vor aduce pacea, patru de castigat si una de pierdut... Tulburatoare continuare a volumelor Sa nu trezesti podeaua-privighetoare si Sub cerul liber, avand drept perna iarba , STRALUCIREA LUNII, ADIEREA VANTULUI ne dezvaluie complexitatea legaturilor existente, inca de la nastere, intre personajele romanului, oferindu-ne posibilitatea de a arunca o privire si dincolo de Cele Trei Tari, intr-o perioada in care influente exterioare incep sa se infiltreze in acest tinut izolat.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Stralucirea lunii, atingerea vantului
Cartea Stralucirea lunii, atingerea vantului  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Stralucirea lunii, atingerea vantului - Lian Hearn" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Anansi Boys - Neil Gaiman Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Neil Gaiman
22,50 lei
Orasul Gravat - K.J.Bishop Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
K.J.Bishop
22,50 lei
Retelele infinitului - John Brunner Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
John Brunner
19,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune