Straini

Straini - Yamada Taichi
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStraini
Comanda acum "Straini - Yamada Taichi" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Coplesit de singuratate in urma unui divort care l-a instrainat nu doar de sotie, ci si de fiul lui, Hideo Harada devine pe neasteptate personajul unui scenariu fantast in care replicile par scrise chiar de el, de vreme ce ii exprima cele mai ascunse dorinte: parintii pe care i-a pierdut cand era mic si ale caror chipuri abia si le mai aminteste se intorc in viata lui, oferindu-i afectiunea de care are atata nevoie. Totodata, o misterioasa femeie cu cicatrice, capabila de neasteptate gesturi de iubire, isi revendica dreptul de a-l face fericit...„Un roman hipnotic, plin de suspans. Taichi Yamada este cu siguranta unul dintre cei mai buni scriitori japonezi contemporani.” (Bret Easton Ellis)„O poveste sobra si emotionanta, de o uluitoare profunzime psihologica.” (Daily Telegraph)„O carte lucida si plina se spirit despre irealitatea imediata, care te urmareste mult timp dupa ce ai dat ultima pagina.” (David Mitchell)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Straini
Cartea Straini in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Straini - Yamada Taichi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Chirurgul reginei - Agneta Pleijel Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Agneta Pleijel
22,50 lei
Autorul, la rampa! - David Lodge Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
David Lodge
28,02 lei
Cartea interzisa vol. 2 Tara Duncan  - Sophie Audouin-Mamikonian Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Sophie Audouin-Mamikonian
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala