Stiu sa lucrez la...Limba romana clasa a IV-a. Fise

Stiu sa lucrez la...Limba romana clasa a IV-a. Fise - Mihaela Ada Radu
Pret: 5,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStiu sa lucrez la...Limba romana clasa a IV-a. Fise
  • Autor: Mihaela Ada Radu
  • Editura: Aramis
  • Colectia: Auxiliare scolare / Clasa a IV-a
  • Categoria: Clasa a IV-a
  • ISBN: 978-973-679-682-1
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 0
  • Format carte:
Comanda acum "Stiu sa lucrez la...Limba romana clasa a IV-a. Fise - Mihaela Ada Radu" de pe libraria ishop la pretul de 5,70 lei
Descriere carte:
Inaintea fiecarei ore de curs pregatiti fise de lucru pentru activitati independente, in perechi sau pe grupe. Concepeti, realizati, fotocopiati... Dar sunt zile in care nu mai aveti idei sau timpul nu va mai ajunge. Pentru aceste momente ale lectiei, din dorinta de a va sprijini in nobila dumneavoastra munca, editura Aramis va pune la dispozitie creatiile unor autori deja cunoscuti dumneavoastra. Setul Stiu sa lucrez la... cuprinde caiete - in format atractiv A5 - in paginile carora veti descoperi astfel de activitati pentru fiecare disciplina de studiu in parte. Pentru toate continuturile din programa sunt concepute activitati care vizeaza modurile de organizare a colectivului de elevi. Astfel, activitatile individuale, prevazute cu spatiu de lucru, sunt raportate direct la cerintele unei ore de predare- invatare, necesitand, ca timp de lucru, intre 5 si 10 minute. Pentru activitatile in perechi/ grup apar sugestii pe care le puteti valorifica interdisciplinar, in cadrul oricarei ore de curs cu tematica apropiata. Materialele propuse de colegii dumneavoastra - rezultat al anilor de experienta - sunt in conformitate cu programele scolare in vigoare si nu depind de nici un manual sau auxiliar, ceea ce va permite sa le utilizati la clasa independent de optiunile dumneavoastra anterioare.

Colectia Stiu sa lucrez la... cuprinde caiete de lucru pentru elevii claselor I-IV, concepute pentru fiecare disciplina de studiu in parte. Pentru toate continuturile din programa sunt concepute activitati care vizeaza modurile de organizare a colectivului de elevi. Astfel, activitatile individuale, prevazute cu spatiu de lucru, sunt raportate direct la cerintele unei ore de predare- invatare, necesitand, ca timp de lucru, intre 5 si 10 minute. Sugestiile pentru activitatile in perechi si cele in grup lasa la latitudinea cadrului didactic modalitatea de aplicare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Stiu sa lucrez la...Limba romana clasa a IV-a. Fise
Cartea Stiu sa lucrez la...Limba romana clasa a IV-a. Fise in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Stiu sa lucrez la...Limba romana clasa a IV-a. Fise - Mihaela Ada Radu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Istorie. Manual pentru clasa a IV-a - Sorin Oane, Maria Ochescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a IV-a
Sorin Oane, Maria Ochescu
12,60 lei
Aritmetica clasa a IV-a - Constantin Petrovici, Mihaela Neagu Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a IV-a
Constantin Petrovici, Mihaela Neagu
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a IV-aCarti recomandate din categoria Clasa a IV-a