Stiinta administratiei. Curs universitar. Editia a III-a

Stiinta administratiei. Curs universitar. Editia a III-a - Corneliu Manda, Cezar C. Manda
Pret: 40,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStiinta administratiei. Curs universitar. Editia a III-a
Comanda acum "Stiinta administratiei. Curs universitar. Editia a III-a - Corneliu Manda, Cezar C. Manda" de pe libraria ishop la pretul de 40,00 lei
Descriere carte:
Insasi filosofia functionarii administratiei europene ca mecanism ce leaga structurile administrative proprii ale institutiilor comunitare de cele ale statelor membre ale Uniunii Europene, dincolo de conservarea specificitatilor acestora din urma, unanim respectate, are drept fundament ideea de eficacitate sau eficienta administrativa in aplicarea dreptului european, concepte materializate prin urmarirea si realizarea cu celeritate a comandamentelor europene, folosind un minim de resurse si obtinand un maximum de rezultate. Unui asemenea imperativ, un autentic leit-motiv al organizarii si functionarii administratiilor nationale integrate spatiului european, corelat organic cu nevoia de rationalizare, simplificare si adaptabilitate a structurilor administrative, nu-i poate raspunde decat stiinta administratiei, prin principiile, metodele, tehnicile si instrumentele concrete de ordin stiintific, pe care aceasta le furnizeaza administratorului, a omului de administratie, pe coordonatele misiunii sale esentiale de satisfacere a interesului general, public.

Aparitia asadar, a unei noi editii a cursului universitar dedicat studiului disciplinei stiinta administratiei, intr-o formula revizuita si adaugita, racordata realitatilor social-politice, dar si nevoilor stringente ale administratiei romanesti din perioada actuala, o apreciem ca extrem de necesara si, indeosebi, utila, atat studentilor de la Facultatile de Administratie Publica si respectiv, celor de la Facultatile de Drept, in calitatea lor de viitori functionari publici, cat si practicienilor din cadrul administratiei publice centrale si locale din Romania, in contextul formarii si perfectionarii lor continue, din perspectiva asigurarii unei mai prompte, calitative si eficiente serviri a intereselor cetateanului roman, de ieri, a cetateanului european, de astazi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Stiinta administratiei. Curs universitar. Editia a III-a
Cartea Stiinta administratiei. Curs universitar. Editia a III-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Stiinta administratiei. Curs universitar. Editia a III-a - Corneliu Manda, Cezar C. Manda" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Institutii Administrative - Balan Emil Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Balan Emil
34,90 lei
Sistemul public de pensii - Costel Gilca Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Costel Gilca
19,67 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept administrativCarti recomandate din categoria Drept administrativ