Stiinta Contra Paranormal?

Stiinta Contra Paranormal? - Radu Olinescu
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStiinta Contra Paranormal?
Comanda acum "Stiinta Contra Paranormal? - Radu Olinescu" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Domeniul paranormalului este deopotriva fascinant si infricosator: te atrage prin curiozitate, dar te respinge prin frica. Este adanc infiltrat in mintea umana, poate chiar inaintea constiintei; de aceea are o forta uriasa de sugestie. A atras intotdeauna oamenii din toate timpurile, din toate paturile societatii. Prin urmare, paranormalul are o vastitate aparent nelimitata, cu multiple aspecte, in continua schimbare si adaptare la evolutia culturii umane.

La inceputul acestui nou mileniu, cartea de fata isi propune ca, in lumina noilor progrese uriase ale Stiintei, sa prezinte fenomenele paranormale obiectiv, astfel ca fiecare cititor sa-si poata raspunde daca acestea sunt reale, inexplicabile inca sau sunt o plasmuire a mintii noastre. Prin continutul ei, cartea se axeaza in jurul a trei intrebari: daca fenomenele paranormale (FPN) sunt reale sau imaginare, produse ale mintii; daca existenta FPN este indoielnica, cine mai crede in acestea si de ce; daca Stiinta nu poate inca explica satisfacator FPN, de ce sunt totusi persoane care le pot produce sau le utilizeaza in folosul lor sau al celor care cred.

Nu cumva FPN sunt inca niste pete albe, domenii necunoscute pe harta mare a cunoasterii umane?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Stiinta Contra Paranormal?
Cartea Stiinta Contra Paranormal? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Stiinta Contra Paranormal? - Radu Olinescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Contacte cu lumea de dincolo - Jean-Michel Grandsire Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Jean-Michel Grandsire
0,00 lei
Razboiul psihotronic - Gl. Bg. Dr. Emil Strainu Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Gl. Bg. Dr. Emil Strainu
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational