Steve Jobs. Secretele inovatiei. Principii radicale pentru un succes rasunator

Steve Jobs. Secretele inovatiei. Principii radicale pentru un succes rasunator - Carmine Gallo
Pret: 32,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSteve Jobs. Secretele inovatiei. Principii radicale pentru un succes rasunator
Comanda acum "Steve Jobs. Secretele inovatiei. Principii radicale pentru un succes rasunator - Carmine Gallo" de pe libraria ishop la pretul de 32,30 lei
Descriere carte:
Cand vine vorba de inovatie, presedintele Apple, Steve Jobs, este o legenda. Sloganul companiei sale, Gandeste diferit, este mai mult decat un instrument de marketing. Este un mod de viata - o abordare puternica si pozitiva ce redefineste inovatia, pe care o poate aplica oricine, in orice domeniu.

Acestea sunt cele sapte principii ale inovatiei, ce-l au ca sursa de inspiratie pe insusi Jobs:

1. Faceti ceea ce va place. Ganditi-va diferit la cariera dumneavoastra.
2. Puneti-va amprenta asupra universului. Ganditi-va diferit la viziunea dumneavoastra.
3. Puneti-va mintea la contributie. Ganditi-va diferit la modul in care ganditi.
4. Vindeti visuri, nu produse. Ganditi-va diferit la clientii dumneavoastra.
5. Spuneti nu la o mie de lucruri. Ganditi-va diferit la design.
6. Creati experiente marete. Ganditi-va diferit la experienta oferita de brand-ul dumneavoastra.
7. Fiti stapani pe mesajul pe care il transmiteti. Ganditi-va diferit la povestea dumneavoastra.

Urmand exemplul vizionar al lui Steve Jobs, veti descoperi noi metode interesante de a va descatusa potentialul creativ si de a crea un mediu care incurajeaza inovatia si care ii permite sa infloreasca.

Carmine Gallo, autorul cartii si, totodata, cunoscut jurnalist de afaceri, a intervievat sute de profesionisti de succes - de la manageri si intreprinzatori, la profesori si consultanti -, pentru a intelege, in profunzime, filozofia lui Steve Jobs.

Carmine Gallo este consilier pe probleme de comunicare pentru unele dintre cele mai admirate branduri din lume, printre care si Intel, Chase, IBM, Nokia, SanDisk, The Home Depot sau Hyundai.

Gallo este redactor la Bloomberg BusinessWeek si Monster.com, important orator si sustinator de seminarii, avand aparitii la CNBC, NBC, MSNBC.com, BNET, Forbes.com si in New York Times, Wall Street Journal si Investors Business Daily. Este fost pre­zentator TV si ziarist financiar, casti­gator de premii Emmy ca jurnalist pentru CNN, CBS, CNET, Fox si Paul Allesns TechTV.

Gallo a ocupat pozitia de vicepresedinte pentru Ketchum, una dintre cele mai cunoscute firme de relatii publice la nivel global, inainte de a-si infiinta propria firma de consi­liere in comunicare si sustinere de prezentari, Gallo Communications Group.

Gallo locuieste in San Francisco Bay cu sotia si cele doua fiice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Steve Jobs. Secretele inovatiei. Principii radicale pentru un succes rasunator
Cartea Steve Jobs. Secretele inovatiei. Principii radicale pentru un succes rasunator in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Steve Jobs. Secretele inovatiei. Principii radicale pentru un succes rasunator - Carmine Gallo" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa formezi echipe de succes -  Kenneth Blanchard , Alan Randolph, Peter Grazier Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Kenneth Blanchard , Alan Randolph, P...
18,05 lei
Tehnica organizarii lucrurilor - Julie Morgenstern Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Julie Morgenstern
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management