Stefan cel Mare si Sfant 500 ani de nemurire

Stefan cel Mare si Sfant 500 ani de nemurire - Colac Tudor
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStefan cel Mare si Sfant 500 ani de nemurire
Comanda acum "Stefan cel Mare si Sfant 500 ani de nemurire - Colac Tudor" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Folclorul ni-l infatiseaza pe cel mai iubit fiu al neamului nostru drept un personaj inzestrat cu calitati ce vin de dincolo de timp, din vesnicie. De fapt, chiar intelepciunea populara isi presupune originea atemporala, in afara cadrului istoric. Traditia stefaniana, cu temei real, cauta valori idealizate, chiar fantastice, in creatiile de mai incoace. Relevatia vietii si a izbanzilor sale este aceea atribuita faimei de luptator al credintei. Nu intamplator evlavia populara l-a canonizat cu promptitudine, spontan, cu de la sine indemn. Si astazi, cand intreaga suflare romaneasca ii aduce omagiu de cinstire la 500 ani de nemurire, Sfantul Voievod Stefan cel Mare sta de veghe asupra destinului nostru.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Stefan cel Mare si Sfant 500 ani de nemurire
Cartea Stefan cel Mare si Sfant 500 ani de nemurire in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Stefan cel Mare si Sfant 500 ani de nemurire - Colac Tudor" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O istorie a Europei de Apus in Evul Mediu. De la Imperiul Roman tirziu la marile descoperiri geografice (secolele V-XVI) - Alexandru-Florin Platon, Laurentiu Radvan, Bogdan-Petru Maleon Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Alexandru-Florin Platon, Laurentiu Ra...
47,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie