Standardizarea controlului riscului anestezic

Standardizarea controlului riscului anestezic - Niculae Eugen Sitcai
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStandardizarea controlului riscului anestezic
Comanda acum "Standardizarea controlului riscului anestezic - Niculae Eugen Sitcai" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:
De la activitatea medicala se asteapta mai mult decat de la oricare alta forma de activitate economico-sociala sa ofere servicii de calitate si de siguranta pe baza unui program propriu de realizare si mentinere a unui standard bazat pe criterii concrete de evaluare a acestor parametri.
Acest program de asigurare a calitatii in activitatea spitaliceasca nu este menit numai sa confere o sursa de securitate a pacientului, ci este, in acelasi timp, o cerinta absolut distincta si obligatorie pentru recunoasterea sau acreditarea respectivei unitati medicale de catre Agentia Nationala pentru acreditarea si evaluarea performantei profesionale.
Aceasta acreditare asigura nu numai licentierea spitalului sau clinicii pentru desfasurarea activitatii initiate, dar si recunoasterea locului si rolului sau in cadrul intregului sistem de asigurare a asistentei medicale a populatiei.

Acreditarea nu este un act ocazional si definitiv, acest proces de evaluare fiind continuu si urmarind monitorizarea in timp a capacitatii spitalului ori a clinicii de a realiza si mentine nivelul calitativ de asistenta medicala declarat si constatat la momentul acreditarii.

Desfasurarea unui astfel de program presupune un efort individual si colectiv in care se angreneaza atat conducerea spitalului ori a clinicii, cat si fiecare membru, indiferent de functia pe care o are, efort care ulterior va trebui sa fie sustinut incontinuu.
Pentru a putea sincroniza si armoniza aceste contributii individuale, fiecare membru al colectivului, indiferent de nivelul profesional si de aportul sau practic in activitate, trebuie sensibilizat asupra principalelor aspecte ale programului de asigurare a calitatii, raspunzandu-le la cateva dintre chestiunile legate de actiunea de implementare a sistemului de evaluare conform cerintelor ISO 9001-2000.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Standardizarea controlului riscului anestezic
Cartea Standardizarea controlului riscului anestezic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Standardizarea controlului riscului anestezic - Niculae Eugen Sitcai" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratamentul medical al cancerului bronhopulmonar - Alexandru C. Grigorescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Alexandru C. Grigorescu
19,67 lei
Neurologie integrala. De la simptom la tratament - A. Hufschmidt, C. H. Lucking Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
A. Hufschmidt, C. H. Lucking
30,87 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina umanaCarti recomandate din categoria Medicina umana