Stalin Cel Bun

Stalin Cel Bun - Erofeev Victor Vladimirovici
Pret: 26,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStalin Cel Bun
Comanda acum "Stalin Cel Bun - Erofeev Victor Vladimirovici" de pe libraria ishop la pretul de 26,00 lei
Descriere carte:
Scriitor controversat, critic acid al ideologiei sovietice si al sufletului rusesc, ?n romanul Stalin cel Bun, Erofeev (n. 1947) ?l aduce ?n scena pe tatal sau, Vladimir, un diplomat stralucit, obligat la tot felul de compromisuri ?n timpul perioadei comuniste, dar reusind, totusi, ?n ciuda atributiilor sale oficiale, sa-si pastreze demnitatea. Morala personala nu l-a ?mpiedicat pe batranul Erofeev sa creada sincer ?n Stalin, al carui interpret a fost la Kremlin, pana sa fie trimis la Paris, la ?nceputul anilor '50, ca atasat cultural. Tanarul sau fiu, Victor, l-a ?nsotit peste tot. ?ntre o vizita la Picasso si o expeditie la Cannes, a ?ntalnit o multime de intelectuali francezi care credeau cu tarie ?n lumea noua': Yves Montand, Simone Signoret, Louis Aragon s.a.m.d. Aceste experiente si relatii constituie o parte din substanta cartii de fata, ?n care Erofeev schiteaza un tablou nostalgic, ironic, adesea caustic, si totusi plin de tandrete al unei epoci ?n care, raportata la comunism, lumea occidentala a stat sub semnul orbirii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Stalin Cel Bun
Cartea Stalin Cel Bun in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Stalin Cel Bun - Erofeev Victor Vladimirovici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Trop -trop Ferma Animalelor  - colectiv Aramis Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
colectiv Aramis
7,90 lei
Dictionar De Terminologie Literara Pentru Clasele V-x - Dinu Gabriela, Zbarcea Maria Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Dinu Gabriela, Zbarcea Maria
18,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate