Sql

Sql - FEHILY Chris, Trad. CONSTANTIN Bogdan
Pret: 26,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSql
Comanda acum "Sql - FEHILY Chris, Trad. CONSTANTIN Bogdan" de pe libraria ishop la pretul de 26,91 lei
Descriere carte:
Invatati SQL rapid si usor! Aceasta carte foloseste imagini in locul explicatiilor lungi. Veti reusi imediat! Trebuie sa invatati repede SQL? Cititi aceasta carte!  Abordarea este simpla, vizuala, folosind imaginile, pentru a va prezenta notiunile si a invata ce trebuie sa faceti.  Este o lucrare de referinta: cautati in ea ce va trebuie si puteti trece direct la treaba.  Explicatiile sunt simple si concise, pentru ca dumneavoastra sa le puteti intelege repede.  Pretul este accesibil, deoarece cumpararea unei carti despre computere nu trebuie sa fie o investitie.  Site-ul asociat cartii, www.peachpitpress.com/vqs/sql, va ofera scripturile din carte, update-uri, un exemplu de baza de date si multe altele.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sql
Cartea Sql in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sql - FEHILY Chris, Trad. CONSTANTIN Bogdan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dezvoltarea Bazelor De Date In Oracle9i, Prin Exemple - HOTKA Dan,Trad.  BERECHET A. , COSTI A.V Urmatoarea carte recomandata din categoria Baze de date
HOTKA Dan,Trad. BERECHET A. , COSTI A.V
44,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Baze de dateCarti recomandate din categoria Baze de date