Sot si sotie

Sot si sotie - Zeruya Shalev
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSot si sotie
Comanda acum "Sot si sotie - Zeruya Shalev" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
Roman nominalizat la Premiul Femina (Franta, 2002)!

Romanul Sot si sotie aduce in prim-plan problemele unui cuplu format inca din perioada adolescentei. Protagonistii, Udi si Naama, sint doi oameni care au crescut unul linga celalalt, insa pe parcursul acestui drum comunicarea dintre ei a fost intrerupta, iar viata impreuna, alaturi de fiica lor, Noga, este pusa in miscare doar de sentimente precum gelozia, furia, vina, paranoia. Se dovedeste incetul cu incetul ca intreaga fundatie pe care fusese cladita aceasta casnicie era una firava, imaginea iubirii idilice traite in adolescenta nefiind decit un invelis searbad al unei vieti de familie distruse. Dincolo de acest caz individual, insa, exista si o a doua lectura a romanului, una in care singuratatea, teama de imprevizibilul vietii, imposibilitatea de a lua o decizie care implica mai mult decit viata personala a unui individ, cum se intimpla de cele mai multe ori, si insuportabila greutate a constiintei, care nu se poate pacali cu miraje, devin motoarele intrigii, iar posibilele solutii se risipesc intr-un cliseistic ?asa e viata?.

?Recunoscuta pe plan international inca de la romanul ei de debut, Viata amoroasa, scriitoarea israeliana Zeruya Shalev ne ofera, in Sot si sotie, o meditatie de o remarcabila forta poetica despre gelozie, durere si renuntare." ( Library Journal )
?Romanul Zeruyei Shalev este un neintrerupt flux al constiintei, in care ne sint redate fragmente de conversatii, certuri conjugale si soapte de dragoste." ( Publishers Weekly )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sot si sotie
Cartea Sot si sotie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sot si sotie - Zeruya Shalev" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Primul om - Albert Camus Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Albert Camus
39,99 lei
Liniste in octombrie - Jens Christian Groendahl Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jens Christian Groendahl
18,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala