Sora lui Caroline

Sora lui Caroline - Sheila O'Flanagan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSora lui Caroline
Comanda acum "Sora lui Caroline - Sheila O'Flanagan" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
Sora lui Caroline (2002), un roman populat cu figuri feminine pline de viata si pasiune, prezinta relatia tensionata dintre doua surori extrem de diferite ca infatisare si temperament, ale caror destine se impletesc pe intreg parcursul romanului. Frumoasa, fermecatoare si nonconformista, Caroline intruchipeaza visul oricarui barbat din Dublin, spre disperarea surorii sale mai mici, Tossa, pe care soarta n-a inzestrat-o cu acelasi sex-appeal si care se simte in permanenta eclipsata. Roata destinului se intoarce insa in favoarea Tossei care, datorita inteligentei si mintii sale organizate, reuseste sa-si faca o cariera de succes, in timp ce Caroline este silita sa se casatoreasca la o virsta frageda din cauza unei sarcini neprevazute si sa devina o mama de familie cu norma intreaga. Iar greseala absurda a Tossei, care intr-un moment de vulnerabilitate il saruta pe sotul lui Caroline, distrugind astfel casnicia fragila a acesteia, ameninta sa le dezbine definitiv pe cele doua surori.

?Personajele Sheilei O?Flanagan reusesc sa tina cititorul cu sufletul la gura de la inceput pina la sfirsit.? ( Irish Emigrant )
"Un roman extrem de captivant! Sheila O?Flanagan este o povestitoare excelenta, personajele ei sint bine conturate si credibile... Sora lui Caroline este o lectura fascinanta, o carte pe care o poti strecura linistit in valiza cind calatoresti prin lume.? ( Irish Examiner )
?O saga de familie pe care n-o mai poti lasa din mina?" ( Bookseller )
?Surorile au intotdeauna nevoie una de cealalta, dar ce se intimpla atunci cind persoana care te tradeaza este chiar sora pe care o iubesti? O ierti ca ti-a distrus viata sau te razbuni distrugind-o la rindul tau pe a ei? Sora lui Caroline este o ocazie excelenta pentru a evada din realitatea cotidiana si ar trebui sa-i incinte pe toti cei carora le plac povestile bine spuse.? ( Commuting Times )

Sheila O?Flanagan este autoarea romanului Dragoste si matematica cu care a debutat colectia ?Romance? de la Polirom.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sora lui Caroline
Cartea Sora lui Caroline in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sora lui Caroline - Sheila O'Flanagan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Regulile dragostei - Freya North Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Freya North
35,10 lei
Bal la contele d'Orgel - Raymond Radiguet Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Raymond Radiguet
14,25 lei
Ardoare - Lily Prior Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Lily Prior
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste