Soldatii de teracota

Soldatii de teracota - Maurice Cotterell
Pret: 31,35 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSoldatii de teracota
Comanda acum "Soldatii de teracota - Maurice Cotterell" de pe libraria ishop la pretul de 31,35 lei
Descriere carte:
Cand primul imparat al Chinei unite, Qin Shi Huangdi, a simtit ca i se apropie sfarsitul a decretat sa fie inmormantat intr-o piramida si ca mormantul sau va fi protejat de o armata nemuritoare de soldati de teracota. In 1974, arheologii au descoperit primul din cei peste 8 000 de soldati de teracota in marime naturala, fiecare cantarind aproximativ cinci sute de kilograme, ingropati in jurul anului 220 i.Hr. langa mormantul piramida al imparatului.

Maurice Cotterell ne arata cum Shi Huangdi ca si faraonul Tutankhamon, Pacal al mayasilor si Viracocha din Peru era un pastrator al stiintei solare sacre a anticilor, o stiinta care insemna o intelegere complicata a efectelor Soarelui asupra lucrurilor pamantesti, ratei fertilitatii si personalitatii. Pastratorii acestei stiinte au invatat ca sufletul era nemuritor si destinat sa se transforme in energie stelara, sau sa se intoarca pe pamant, in functie de progresul spiritual individual din viata fiecaruia. Folosindu-si modul sau de intelegere unic a cum si de ce civilizatiile antice si-au codificat aceasta stiinta extraordinara, Cotterell decodifica mesajul de ramas-bun al imparatului, inchis in soldatii de teracota un mesaj care dezvaluie adevaratul scop al vietii si natura nepieritoare a sufletului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Soldatii de teracota
Cartea Soldatii de teracota in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Soldatii de teracota - Maurice Cotterell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tristano moare - Antonio Tabucchi Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Antonio Tabucchi
21,80 lei
Calcanul - Gunter Grass Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gunter Grass
45,12 lei
O viata - Italo Svevo Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Italo Svevo
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala