Solar

Solar - Ian McEwan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSolar
  • Autor: Ian McEwan
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Biblioteca Polirom. Proza XXI
  • Categoria: Literatura universala
  • ISBN: 978-973-46-1992-4
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 400
  • Format carte: 160 x 180
Comanda acum "Solar - Ian McEwan" de pe libraria ishop la pretul de 28,45 lei
Descriere carte:
Michael Beard, protagonistul celui mai recent roman al lui Ian McEwan, Solar (2010), este un fizician premiat cu Nobel,   care in ultimii douazeci de ani a trait de pe urma reputatiei sale. Tine prelegeri peste tot in lume la preturi costisitoare, isi imprumuta numele si titlul diverselor institute de stiinta si conduce o initiativa a guvernului de a rezolva problema incalzirii globale. Un afemeiat fara scrupule, Beard se confrunta cu destramarea celei de-a cincea casnicii. Numai ca, de data asta, sotia este cea care are o relatie extraconjugala, iar el este inca indragostit de ea. Cind cele doua lumi ale personajului, cea profesionala si cea amoroasa, ajung sa se ciocneasca, apare la orizont o oportunitate care l-ar putea extrage din marasmul marital, salvindu-i cariera, dar si lumea, de la dezastrul mediului incunjurator. Solar este un roman intunecat, dezvaluind fragilitatea umana, aflata in fata celor mai presante si complexe probleme ale contemporaneitatii.  

"Cind citesti Solar ai senzatia ca esti ferecat intr-o camera, iar tot ceea ce auzi sint reverberatiile unui singur sunet - scrisnetul neputincios al unui barbat gras, aflat in pragul batrinetii, care-si devoreaza propria fiinta. " ( The Observer )

"Sper din tot sufletul ca Ian McEwan pregateste si un Solar II. Nu de alta, dar personajul sau egoist si antipatic, Michael Beard, imi place la nebunie. " (Tibor Fischer)

"Solar pare sa dezvolte, cu toata ironia, un punct de vedere simplu: planeta trebuie salvata, chiar daca unele dintre fiintele care o locuiesc sint pur si simplu ingrozitoare." ( Entertainment Weekly )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Solar
Cartea Solar in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Solar - Ian McEwan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Geniul si zeita - Aldous Huxley Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Aldous Huxley
18,95 lei
La umbra rodiului - Tariq Ali Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Tariq Ali
26,10 lei
Visul celtului - Mario Vargas Llosa Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Mario Vargas Llosa
44,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala