Sociologie

Sociologie - GIDDENS Anthony, Trad. SANDULESCU Radu, SANDULESCU Vivia
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSociologie
Comanda acum "Sociologie - GIDDENS Anthony, Trad. SANDULESCU Radu, SANDULESCU Vivia" de pe libraria ishop la pretul de 31,41 lei
Descriere carte:
Scrisa de un autor de reputatie internationala Anthony Giddens este profesor al Colegiului Regal din cadrul Cambridge University, director al prestigioasei London School of Economics and Political Science , cartea este recunoscuta ca lucrare de prim rang in materie, fiind un manual indispensabil oricarui student aflat la inceputul studiilor sociologice. Aflata la a treia sa editie in limba engleza, lucrarea, aflata la a doua sa editie in limba romana, se prezinta publicului interesat de domeniu atent revizuita si beneficiind de ultimele date puse la dispozitie de practica. Lucrarea este structurata in jurul unor nuclee tematice, relevante in cadrul domeniului abordat, dintre care primul este constituit de relatia intre individual si social. Studiul deschide perspective pentru stimularea imaginatiei si pentru intelegerea de sine, ca si pentru patrunderea diferentelor si asemanarilor culturale etnice, potentand astfel perspectiva libertatii umane. Cea de-a doua tema este aceea a unei lumi in continua schimbare, sociologia fiind prima disciplina care inregistreaza transformarile intervenite in evolutia societatii la toate nivelurile. A treia abordare este la nivelul studiilor comparative. Sprijinindu-se pe achizitiile antropologiei, sociologia ofera o intelegere mai profunda a fenomenelor, iar abordarea istorica largeste imaginea de ansamblu, nu doar prin compararea etapelor istorice, ci si prin facilitarea intelegerii contextului general de manifestare a fenomenului. O atentie deosebita este acordata problemei minoritatilor tratate intr-un capitol special destinat, dar constituind si un subiect de abordare intrinseca pe parcursul intregii carti , precum si importantei chestiuni a globalizarii vietii sociale, in special in domeniul economiei, in conditiile discrepantei dintre tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sociologie
Cartea Sociologie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sociologie - GIDDENS Anthony, Trad. SANDULESCU Radu, SANDULESCU Vivia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Erotismul - Georges Bataille Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Georges Bataille
23,75 lei
Termenii filozofiei grecesti - Francis E. Peters Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Francis E. Peters
28,80 lei
Calea vidului desavirsit - Lie Zi Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Lie Zi
13,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie