Sociologie

Sociologie - GIDDENS Anthony, Trad. SANDULESCU Radu, SANDULESCU Vivia
Pret: 31,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSociologie
Comanda acum "Sociologie - GIDDENS Anthony, Trad. SANDULESCU Radu, SANDULESCU Vivia" de pe libraria ishop la pretul de 31,41 lei
Descriere carte:
Scrisa de un autor de reputatie internationala Anthony Giddens este profesor al Colegiului Regal din cadrul Cambridge University, director al prestigioasei London School of Economics and Political Science , cartea este recunoscuta ca lucrare de prim rang in materie, fiind un manual indispensabil oricarui student aflat la inceputul studiilor sociologice. Aflata la a treia sa editie in limba engleza, lucrarea, aflata la a doua sa editie in limba romana, se prezinta publicului interesat de domeniu atent revizuita si beneficiind de ultimele date puse la dispozitie de practica. Lucrarea este structurata in jurul unor nuclee tematice, relevante in cadrul domeniului abordat, dintre care primul este constituit de relatia intre individual si social. Studiul deschide perspective pentru stimularea imaginatiei si pentru intelegerea de sine, ca si pentru patrunderea diferentelor si asemanarilor culturale etnice, potentand astfel perspectiva libertatii umane. Cea de-a doua tema este aceea a unei lumi in continua schimbare, sociologia fiind prima disciplina care inregistreaza transformarile intervenite in evolutia societatii la toate nivelurile. A treia abordare este la nivelul studiilor comparative. Sprijinindu-se pe achizitiile antropologiei, sociologia ofera o intelegere mai profunda a fenomenelor, iar abordarea istorica largeste imaginea de ansamblu, nu doar prin compararea etapelor istorice, ci si prin facilitarea intelegerii contextului general de manifestare a fenomenului. O atentie deosebita este acordata problemei minoritatilor tratate intr-un capitol special destinat, dar constituind si un subiect de abordare intrinseca pe parcursul intregii carti , precum si importantei chestiuni a globalizarii vietii sociale, in special in domeniul economiei, in conditiile discrepantei dintre tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sociologie
Cartea Sociologie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sociologie - GIDDENS Anthony, Trad. SANDULESCU Radu, SANDULESCU Vivia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Filosofia inegalitatii - Nicolai Berdiaev Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Nicolai Berdiaev
25,89 lei
Fictiunea In Documentele De Arhiva - Natalie Zemon Davis Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Natalie Zemon Davis
9,00 lei
Descartes - Tom Sorell Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Tom Sorell
14,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie