Sociologie

Sociologie - Lazar Vlasceanu (coordonator)
Pret: 75,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSociologie
Comanda acum "Sociologie - Lazar Vlasceanu (coordonator)" de pe libraria ishop la pretul de 75,95 lei
Descriere carte:
Conceput ca o cuprinzatoare introducere in sociologie, volumul isi propune integrarea, profesionalizarea si consolidarea cunoasterii sociologice prin depasirea specializarii si fragmentarii tematice. Fiecare capitol este construit ca o micromonografie a domeniului analizat, descrie teoriile reprezentative, metodologiile de cercetare cel mai frecvent utilizate, teoriile si enunturile esentiale specifice si propune bibliografii extinse si intrebari pentru continuarea reflectiei. Prin modul in care este structurat, prin actualitatea informatiilor sintetizate si prin formularea unor traiectorii de analiza si aplicatie, specifice lumii sociale contemporane, volumul se adreseaza tuturor celor care includ sociologia in cultura lor intelectuala, dar mai ales a studentilor, cercetatorilor si personalului didactic de la facultatile de profil social, politic, economic, umanist sau de comunicare si relatii publice.

Cuprins: Sociologia ca stiinta sociala ? Teorie si metodologie sociologica ? Societatea in schimbare ? Comunitati ? Organizatii ? Gen si societate ? Valorile si sociologia valorilor ? Structura, stratificare si mobilitate sociala ? Normalitate, conformare si devianta sociala ? Corpul in peisajul social ? Economie si sociologie ? Politica ? Cunoastere si cunoastere stiintifica ? Religie ? Educatie ? Familii si relatii de rudenie ? Mass-media, public si societate ? Orase ? Migratie ? Prin modernizare spre modernitate in Romania ? O analiza demografica: speranta de viata a persoanelor pensionate in 2009

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sociologie
Cartea Sociologie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sociologie - Lazar Vlasceanu (coordonator)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Afluenza - Oliver James Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Oliver James
44,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie