Sociologia

Sociologia - Carmen Bulzan
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSociologia
  • Autor: Carmen Bulzan
  • Editura: All
  • Colectia: In Afara Colectiilor
  • Categoria: Sociologie
  • ISBN: 973-684-721-9
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 392
  • Format carte:
Comanda acum "Sociologia - Carmen Bulzan" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Sociologia este o carte despre om si societate, o initiere in sociologie ca stiinta, dar si ca disciplina de invatamant (stiinta predata). Scopul este nu sa trecem in revista teorii, autori, metodologii, ci cum sa intelegem o stiinta sociala ? SOCIOLOGIA ? si sa evidentiem care este rolul profesorului-sociolog in societate. De aceea incercam sa delimitam aspectele stiintifice de cele didactice in lumina idealului etic-cultural care intemeiaza orice societate.

Proiectul este de noutate in Romania unde nu s-a scris pana acum nicio carte care sa prezinte Sociologia ca program de actiune, iar prezenta ei in cadrul disciplinelor de invatamant este primul pas in formarea competentei sociologice la cei care, indifenrent de domeniu in care vor lucra, vor fi cetateni capabili sa cunoassca, sa inteleaga si sa-si explice viata sociala.

Conceput sub forma unui manual, fiecare sectiune poarta   pe cel ce invata, in domeniul teoriilor si metodologiei Sociologiei, al domeniilor de cunoastere sociologica si al didacticii specialitatii, deschizand o fereastra spre domenii diverse unde sociologii pot fi intalniti: de la consilier sau ananlist politic, cercetator sau profesor, pana in orice organizatie ocupandu-se de problematica resurselor umane.

Carmen Bulzan este doctor in sociologie, cu experienta atat in invatamantul preuniversitar, cat si superior.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sociologia
Cartea Sociologia in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sociologia - Carmen Bulzan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secret si forme sociale - Andre Petitat Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Andre Petitat
18,81 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie