Sociologia mass-media

Sociologia mass-media - Remy Rieffel
Pret: 25,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSociologia mass-media
Comanda acum "Sociologia mass-media - Remy Rieffel" de pe libraria ishop la pretul de 25,60 lei
Descriere carte:
Sinteza a cunostintelor din domeniu, lucrarea abordeaza rolul mass-media in societatile democratice, precum si relatia dintre producatorii si receptorii mesajului mediatic. Subiect deosebit de sensibil, care suscita aprecieri contrare, influenta mijloacelor de comunicare in masa asupra opiniei publice, vietii politice sau culturii este analizata in mod obiectiv, pe baza studiilor si anchetelor de teren. Volumul se adreseaza specialistilor in domeniile jurnalismului si sociologiei si studentilor de la facultatile de profil, dar si tuturor celor interesati de fenomenul complex numit mass-media.

Cuprins: Efectele mobilizarii asupra vietii politice ? Noi tehnici de persuasiune ? Mass-media, opinia publica si spatiul public ? Mass-media intre propaganda si publicitate ? Dezinformarea ? Mass-media contra culturii? ? Profesionistii mass-media ? Audienta si publicurile mass-media ? Utilizarile tehnologiilor informatiei si comunicarii

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sociologia mass-media
Cartea Sociologia mass-media in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sociologia mass-media - Remy Rieffel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Colosul cu picioare de lut - Peter Gross Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurnalism/Mass-Media
Peter Gross
5,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Jurnalism/Mass-MediaCarti recomandate din categoria Jurnalism/Mass-Media