Sociologia familiei

Sociologia familiei - Martine Segalen
Pret: 37,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSociologia familiei
  • Autor: Martine Segalen
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Collegium. Sociologie. Antropologie
  • Categoria: Sociologie
  • ISBN: 978-973-46-1995-5
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 440
  • Format carte: 160 x 235
Comanda acum "Sociologia familiei - Martine Segalen" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
Familia face obiectul unui discurs politic si mediatic care se reinnoieste in permanenta, fara a se epuiza, fiecare dintre noi fiind tentat sa o judece pe baza experientei personale. Volumul prezinta evolutiile de-a lungul ultimelor trei decenii ale structurii si rolului familiei in raport cu casa, scoala, locul de munca sau timpul liber, propunind o veritabila sociologie a noii familii ce pune accent pe efectele de excludere si precarizare, precum si pe repercusiunile etnicizarii raporturilor socia-le. Conceputa ca un manual interdisciplinar, Sociologia familiei contine informatii actuale, expuneri si analize detaliate care ii pot interesa in egala masura pe studentii de la facultatile de sociologie si pe sociologi.

Cuprins: Sociologia familiei prin prisma schimbarii sociale ? Familia si rudenia intre antropologie si istorie ? Rudenia si clasele sociale ? Casatoria, viata in cuplu ? Divortul si recompunerea familiala ? Filiatie si parentalitate ? Noile virste ? Socializare, educare, scolarizare ? Legatura si transmiterea familiala ? Familia si statul: controlul social si crearea de norme ? Europa familiilor

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sociologia familiei
Cartea Sociologia familiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sociologia familiei - Martine Segalen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie