Sociobiologia

Sociobiologia - Edward O. Wilson
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSociobiologia
  • Autor: Edward O. Wilson
  • Editura: Trei
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Sociologie
  • ISBN: 973-8291-08-9
  • An aparitie: 2003
  • Numar de pagini: 512
  • Format carte:
Comanda acum "Sociobiologia - Edward O. Wilson" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
In 1975, cand a fost publicata Sociobiologia, John Piper a scris in New York Times Book Reviews: "Un eveniment revolutionar anuntat pentru toti aceia care vor sa afle ca omenirea e pe cale sa faca un important pas inainte in intelegerea locului pe care-l ocupa in natura". Pretuita de multi si osandita de unii, Sociobiologia a oferit cadrul unei noi stiinte - studiul fundamentelor biologice ale comportamentului social la toate speciile, de la coloniile inferioare de amoebe pana la moderna societate umana.
In aceasta noua editie prescurtata, Edward O. Wilson isi reduce monumentala opera la motivele esentiale si la cele mai elocvente exemple. Desi elimina toate discutiile tehnice si rezumatele informative, el pastreaza structura de baza a cartii originale. Datorita neobisnuitului interes si nenumaratelor comentarii pe care le-a suscitat, capitolul final despre comportamentul social uman a ramas aproape intact.
Atat viitorii specialisti, dar si cititorul obisnuit pot descoperi singuri ce este pana la urma sociobiologia si de ce se face atata valva in jurul ei.
Edward O. Wilson este profesor in stiinte si curator in entomologie la Universitatea Harvard. Numeroasele sale contributii la viziunea contemporana asupra lumii biologice includ cateva carti publicate la Harvard: The Diversity of Life, On Human Nature, care au castigat Premiul Pulitzer, The Insect Societies si Biophilia.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sociobiologia
Cartea Sociobiologia in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sociobiologia - Edward O. Wilson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar al metodelor de cercetare sociala - Victor Jupp (coordonator) Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Victor Jupp (coordonator)
47,45 lei
Sa cunoastem mai bine popoarele lumii - Richard D. Lewis Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Richard D. Lewis
34,17 lei
Cum sa devii popular - John C. Maxwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
John C. Maxwell
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie