Sisteme de plati, compensari si decontari

Sisteme de plati, compensari si decontari - Cezar Basno, Nicolae Dardac
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSisteme de plati, compensari si decontari
Comanda acum "Sisteme de plati, compensari si decontari - Cezar Basno, Nicolae Dardac" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Lucrarea se doreste a fi un ghid in intelegerea si insusirea mecanismului operatiunilor de plati si a relatiilor interbancare implicite, la nivelul realizarilor din tarile dezvoltate pe plan mondial si, in special, la nivelul de operare din tarile vest-europene.
Dupa cum a fost conceputa, aceasta lucrare satisface cerintele de pregatire a personalului bancar, aflat intr-o permanenta perfectionare profesionala, a personalului de specialitate din compartimentele financiar-contabile ale firmelor in raporturile lor cu bancile, si studentilor din domeniul bancar.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sisteme de plati, compensari si decontari
Cartea Sisteme de plati, compensari si decontari in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sisteme de plati, compensari si decontari - Cezar Basno, Nicolae Dardac" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Contabilitatea microintreprinderilor - Culegere de acte normative Urmatoarea carte recomandata din categoria Contabilitate
Culegere de acte normative
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ContabilitateCarti recomandate din categoria Contabilitate